Unde mergi cu copiii în vacanță: cinci locuri pe care nu trebuie să le ratați în București!

Unde mergi cu copiii în vacanță: cinci locuri pe care nu trebuie să le ratați în București!

Tu unde mergi cu copiii în vacanță cât timp sunteți în București? Te invit să descoperi cinci locuri distractive pentru toată familia!

Timpul petrecut alături de copilul tău este extrem de important. În vacanță, când ai și tu câteva zile libere, ar fi indicat să faceți cât mai multe lucruri împreună. În București, eu îți recomand cinci locuri în care veți ajunge ușor și vă veți distra de minune în familie:

Unde mergi cu copiii în vacanță dacă vreți să patinați?

Un sport perfect pentru iarnă, care vă va ajuta să vă distrați, să faceți mișcare și să vă relaxați este patinatul. În București există câteva locuri deja consacrate unde puteți merge să patinați împreună: patinoarul din Afi Palace Cotroceni este o variantă dacă vreți să mergeți la cumpărături sau la un film. Tot aici, tu și soțul tău vă puteți bucura și de câteva restaurante bune, în timp ce copiii își petrec timpul la locul de joacă.

Patinoarul din Parcul Cișmigiu – o sugestie în aer liber, pentru și mai multă mișcare! Aici puteți veni împreună dacă vrei să faceți și o plimbare în aer liber.

Patinoarul din Târgul de Crăciun, amplasat în Piața Constituției – aceasta este varianta ideală daca vreți distracție, voie bună, preparate tradiționale și concerte. Aici veți găsi o atmosferă de sărbătoare, veți putea asculta muzică live, iar cei mici se vor distra la patinoar!

 

Unde mergi cu copiii în vacanță: cinci locuri pe care nu trebuie să le ratați în București!

Unde mergi cu copiii în vacanță: cinci locuri pe care nu trebuie să le ratați în București!

 

Unde mergi cu copiii în vacanță dacă sunt raciți și nu vreți să stați în frig?

Cea mai bună sugestie în acest caz este un film! Mergeți împreună, într-o sâmbătă seara la cinema. Astfel, îl vei feri pe cel mic de frig și vânt și veți putea să vă și distrați împreună.

Alegeți un film de Crăciun sau unul pentru copii, rezervați biletele și bucurați-vă de o seară distractivă!

Unde mergi cu copiii în vacanță dacă vreți activități în aer liber?

În București puteți merge în două parcuri de distracții, dacă vreți să vă bucurați de toate tiribombele, mașinuțele și călușeii.

Puteți merge în Orășelul Copiilor Brâncoveanu, din parcul Tineretului. Cea de-a doua variantă este parcul de distracții din parcul Herăstrău, Miramagica.

Unde mergi cu copiii în vacanță dacă vă dorinți să înotați?

Pentru un weekend plin de relaxare, altărui de cei mici, puteți merge la Therme. Aici fiecare dintre voi poate găsi ceva care să îi placă la nebunie: tu te poți bucura de o sedința de masaj și câteva minute la saună și cei mici se pot distra toată ziua în zona special amenajată pentru copii.

Să nu uităm de târgurile de Crăciun!

Un alt loc în care puteți petrece timpul împreuna sunt târgurile de Crăciun. În Piața Constituției și la Universitate veți găsi concerte live, produse tradinționale, articole deco și de îmbrăcăminte realizate manual și multe alte surprize.

În târgurile de Crăciun din capitala cei mici se vor putea întâlni cu Moș Crăciun și îi vor putea spune personal care sunt dorințele lui!

 

 

 

 

My title page contents