24 de ore de acțiune și beneficii pentru ten

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea devine mai puțin elastică și mai fragilă. Putem observa o scădere a producției de uleiuri naturale, ceea ce face ca tenul să se usuce și să se încrețească. În plus, grăsimea din straturile adânci ale pielii este redusă și acest lucru duce la o piele fără fermitate și moale, cu mai multe linii pronunțate și riduri.

 

Prevenirea acestor probleme începe cu stilul de viață adoptat: nutriție, somn, activitate fizică, renunțare la fumat. În plus, putem adăuga utilizarea regulată a cremelor cosmetice (în special cele cu componente derivate în mod natural) și a suplimentelor, în cazul în care dieta nu este corespunzătoare nevoilor noastre și nu este echilibrată.

Gama ADVANCE SOLUTION LIFTING PENTRU FAȚĂ de la Naturys conține produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea feței, care au la bază uleiuri esențiale și ingrediente obținute din culturi organice. CREMA VISO 24 ore – este o cremă de față ce conține Extract de ovăz și Extracte de alge marine: Meristotheca Dakarensis și Jania Rubens.

  • Extractul de Ovăz contracarează îmbătrânirea pielii, datorită proprietăților de elasticitate și nutriție;
  • Algele Marine oferă pielii volum și fermitate, crescând hidratarea și întărind structura acesteia.

 CREMA VISO 24 ORE este potrivită nevoilor pielii, aflată în proces de îmbătrânire:

  • pentru un efect de lifting și tonic;
  • luptă împotriva ridurilor și deshidratării;
  • pielea este mai strălucitoare și mai netedă.

Cum folosești crema?

După demachiere și tonifiere, aplici cremă în mod uniform pe faţă, gât şi decolteu. Masezi apoi cu mișcări delicate, până când crema este complet absorbită în piele. Folosești produsul de două ori pe zi.

 

Bucură-te de o piele reîntinerită și vizibil mai luminoasă cu NATURYS CREMA VISO 24 ORE – Cremă de față 24 ore. Preț: 95 lei.

 

 

My title page contents