3, 2, 1 gata! Plec sa nasc!

3, 2, 1 gata! Plec sa nasc! Din momentul in care testul de sarcina iti arata doua linii si pana la data la care te vei trezi fata in fata cu bebe vor trece in jur de 270 de zile. Plus sau minus. Iata ceea ce conteaza cu adevarat, intr-un plan scurt si practic!

 

Renoveaza

Tot ce ar trebui renovat in casa, ar trebui sa te gandesti sa faci acum. Zugraveste, pregateste-i camera, vopseste, arunca ceea ce nu-ti mai trebuie, inlocuieste ceea ce s-a stricat. Ideea este sa-ti creezi un spatiu cat mai practic pentru noua „meserie”, cea de mamica.

Ce alegi?

Vopsele ecologice, rafturi din materiale textile, litere din zapada artificiala imbracate in lana colorata – acum e vremea sa pui in practica toata maiestria de care stii ca dai dovada. Transforma intreaga casa intr-un cuib al dragostei pentru trei. Se spune ca femeile insarcinate sunt foarte creative. Asteptarea nasterii le face sa-si doreasca sa schimbe cuibul, sa-l pregateasca pentru micutul locatar ce trebuie sa soseasca.

Pictez pana nasc

Daca te pricepi sa pictezi, picteaza peretii din camera lui bebe sau macar tablia patutului lui. Daca te pricepi sa tai, lipesti, asamblezi, fa-i singura caruselul pentru patut! Stii sa crosetezi?! Paltonase, sepcute, cardigan-uri, botosei si fularase – exista sute de modele pe Internet. Si cine va fi la moda inca din primele zile de viata?

Mobila de bebe

Daca nu dispui de fonduri acum pentru a-i pregati camera, nu dispera. Un patut este o achizitie suficienta pentru primul an de viata al celui mic. Pune-l in dormitorul vostru, aproape de pat. In felul acesta, noaptea, vei putea sa-l alaptezi si sa te intorci la somn mult mai repede decat daca ai face „naveta” intre camera lui si a voastra.

My title page contents