5 credinte toxice care iti pun in pericol fericirea si succesul

5 credinte

Azi, iti vorbim despre 5 credinte toxice care iti pun in pericol fericirea si succesul. Da, indoielile si fricile ne tin prizonieri si ne aduc in atentie toate motivele pentru care niciodata nu vom avea succes. Ele ne spun de ce nu vom duce la bun sfarsit ce ne dorim sau nu de ce nu vom face ceea ce inima noastra ne cere.

 

Aceste frici si credinte sunt ca un bagaj foarte greu si deloc necesar, pe care il porti cu tine in calatoria vietii. Primul pas in a te indeparta de credintele, care iti pericliteaza fericirea si succesul, este dorinta. Trebuie sa iti doresti sa te eliberezi de ele. Imaginatia este instrumentul care te va ajuta sa faci acest lucru, deoarece cu ajutorul ei iti poti crea lumea asa cum o visezi tu.

Pe tine te tin in loc credintele de mai jos? Invata cum sa treci peste ele!

  1. De ce mi se tot intampla asta?

Daca iti doresti ca un lucru sa nu se mai repete in viata ta, nu manifesta ura atunci cand el se intampla. Tot ce urasti ramane gravat in mintea si in inima ta. El continua sa reapara pentru a-ti aduce aminte ca este acolo. Ce poti face, este sa nu mai hranesti aceste lucruri cu energia si atentia ta. Pur si simplu accepta ca ele exista, lasa-le sa fie, dar nu te mai implica. Vei vedea ca detasarea le va slabi puterea.

2. Nu e vina mea!

Este foarte usor sa aratam cu degetul si sa dam vina pe altii. Dar este mai bine sa fii onorabil in tot ceea ce intreprinzi. Fiecare dintre noi greseste, si este normal sa fie asa. Asumarea greselii vine cu mai putine costuri, decat declinarea ei spre alte persoane. Nu trebuie sa ne temem ca vom fi jucati pentru erorile noastre, deoarece culpabilizarea altora poate atrage discreditarea noastra publica.Asumarea responsabilitatii pentru alegerile pe care le facem, ne face mai curajosi si ne mentine relatiile sanatoase.

3. E mereu la fel.

Nu lasa tradarile, dramele, judecatile, greselile din trecut sa iti influenteze viitorul. Trecutul nu mai are nimic nou sa iti spuna sau sa iti arate. Nu te plange de nedreptati, lipsuri sau rani intamplate in trecut. Nu lasa trecutul sa devina viitorul tau. Acesta are puterea cu care tu il investesti. Nu uita, tu ai controlul.

4. Nu am nicio putere.

Renunta la aceasta credinta. Daca iti doresti un anumit lucru, creeaza o viziune mentala a acestuia. Vizualizarea este o metoda de a vedea invizibilul inainte ca acesta sa poate fi vizibil si celorlalti. Faci ca ceea ce iti doresti, sa apara in contextul lumii tale. In acest mod ii dai putere visului tau si creezi cadrul ca acesta sa se manifeste. Vei vedea cum evenimente neasteptate se vor intampla pentru a te sustine in aceasta calatorie.

5. Nu sunt sigur ca pot.

Daca ai decis sa mergi pe un anumit drum, fa-o cu toata determinarea si toata fiinta ta. Atunci cand avem un scop foarte clar si precis, aceste ganduri negative pe care le generam singuri sau o fac cei din jurul nostru, nu ne vor abate de la ceea ce avem de facut.

 

Articol inspirat de livepurposefullynow.com

My title page contents