5 piureuri de fructe pentru copii

5 piureuri de fructe pentru copii – În cazul în care copilul tău refuză să mănânce fructe, smoothie-urile sunt soluția ideală, capabilă să satisfacă chiar și cei mai pretențioși copii. Nu te îngrijora! Majoritatea copiilor refuză să mănânce și să încerce fructe noi. Cu toate acestea, dacă iei în considerare opțiunea de piureuri de fructe pentru copii, vei reuși să-l faci pe cel mic să accepte și fructele ca parte a dietei sale.

Piureurile sau Smoothie-urile de fructe conțin fibre, vitamine, antioxidanți și zaharuri naturale, motiv pentru care sunt o alegere excelentă pentru cei mici. Diferitele amestecuri de fructe permit pregătirea unor piureuri de un număr infinit de culori, care vor atrage atenția celor mai exigenți copii.

În plus, piureurile de fructe pentru copii sunt ideale în orice moment al zilei; cu toate acestea sunt recomandate în special pentru prânz sau drept gustare. Când vine timpul să alegi smoothie-ul ideal pentru micuțul tău, ai la dispoziție o gamă infinită de posibilități. Tot ce ai nevoie este puțină creativitate!

Iată cele mai bune 5 piureuri de fructe pentru copii!

Următoarele piureuri de fructe pentru copii sunt ideale pentru combaterea căldurii verii, precum și pentru furnizarea unei cantități excelente de nutrienți și vitamine. Acestea pot fi o alegere excelentă pentru masa de fructe a copilului tău:

1. Piure de căpșuni și vanilie

Este o băutură sănătoasă și răcoritoare și, la fel ca cea anterioară, capabilă să satisfacă necesarul de dulce. Este posibil ca, atunci când nu este sezonul potrivit, să folosești căpșuni congelate. Cu toate acestea, smoothie-ul va avea în continuare un gust excelent.

Ai nevoie de:

8 căpșuni

110 ml lapte degresat

120 g iaurt natural

3 linguri de zahăr

1 sau 2 linguri de extract de vanilie

6 cuburi de gheață

Pregătești așa: Se pun toate ingredientele în blender și se oferă copilului smoothie-ul rezultat. Smoothie-urile de fructe sunt vibrante și colorate și atrag atenția copiilor.

2. Piure de diferite fructe

Este o băutură de fructe cu un gust minunat și delicios. În plus, acest piure îi va ajuta pe copii să se răcorească după o zi fierbinte de vară.

Ai nevoie de:

1 kiwi în felii

1 banană decojită și tăiată în bucăți

70 g afine

150 g de căpșuni

2 cuburi de gheață

125 ml suc natural de portocale

1 iaurt

Pregătești la fel ca primul piure.

3. Piure de căpșuni și banane

Copiii iubesc aromele dulci ale căpșunilor și bananelor. În plus, aceste fructe sunt foarte bune pentru corpurile și mințile lor în curs de dezvoltare. Suplimentar, la acest piure poți adăuga o jumătate de ceașcă de spanac crud, pentru a face piureul și mai sănătos.

Ai nevoie de:

1 banană

1/2 cană căpșuni

1 măr feliat

1/2 cană afine

1 ceașcă de lapte

1/2 cană zmeură

4. Piure de mango și banane

Acest smoothie plin de viață îi va umple pe cei mici de bucurie. Reține că mango, banana, sucul de portocale proaspăt stors și iaurtul se amestecă împreună pentru a-i oferi micuțului un capriciu delicios.

Ai nevoie de:

1 mango, curățat și tăiat în bucăți

1 banană, decojită și tocată

225 ml suc proaspăt de portocale

225 g iaurt natural sau vanilie

Smoothie-urile de fructe conțin fibre, vitamine, antioxidanți și zaharuri naturale, motiv pentru care sunt o alegere excelentă pentru cei mici.

5. Piure de mure și zmeură

Consumând acest piure, adulții și copiii vor primi o doză semnificativă de energie. Pentru o aromă mai fructată, poți exclude iaurtul din rețetă.

Ai nevoie de:

1 banană mică

70 g de mure

125 g zmeură proaspătă

170 g iaurt de vanilie

1 lingură de miere

4 cuburi de gheață

Pregătești așa: Pui toate ingredientele în blender și mixezi. Se consumă imediat.

My title page contents