8 Martie: cum să sărbătorești această zi într-un mod diferit?

8 Martie: cum să sărbătorești această zi într-un mod diferit?

8 Martie: cum să sărbătorești această zi într-un mod diferit, fie cu o ieșire în oraș sau confortabil acasă? Te-ai săturat de programul obișnuit de Ziua Femeii? Ei bine, există atât de multe moduri de a sărbători ziua de 8 Martie: de la petrecerea unei seri cu prietenii acasă până la o seară în oraș cu prietenii. Petrecerile, cinele și serile în oraș cu prietenii sunt modalitățile clasice de a sărbători ziua de 8 Martie. 

Mame, surori, mătuși, bunici, fiecare femeie merită sărbătorită de 8 Martie și nu numai. Iată câteva idei despre ce să faci, chiar și acasă, într-o atmosferă confortabilă!

Vizionează un film

Vizionarea unui film este întotdeauna o alegere bună pentru a petrece timp alături de o persoană dragă. De ce să nu propui prietenilor sau familiei să urmăriți un film. Poate fi și o comedie ușoară care să vă permită să vă simțiți bine împreună.

Cină cu prietenii

Cea mai bună și la îndemână modalitate de a sărbători Ziua Femeii, într-un mod cât mai plăcut, este să stai acasă împreună cu prietenii! Te poți gândi să organizezi o cină drăguță cu un meniu delicios conceput special pentru Ziua Femeii. Sau chiar să comanzi ceva, pentru a câștiga timp. Important este să te relaxezi alături de cei care te fac să te simți bine. Prietenii apropiați sunt, de asemenea, invitați la masa ta.

Petrecere în pijama cu prietenii

Te-ai gândit vreodată la o petrecere în pijama organizată de Ziua Femeii? Căldura șemineului, ceva bun de mâncat și băut, răsfățul unei pijamale drăguțe sunt o modalitate alternativă și distractivă de a petrece această ocazie împreună! Cu siguranță, o experiență pe care vei dori să o repeți chiar și după 8 Martie.

O zi sau o seară de pizza și filme împreună cu femeile din familie

Ziua Femeii nu este doar pentru prieteni. Te-ai gândit vreodată să organizezi o zi sau o seară de pizza și un film bun, pentru a fi savurate în compania femeilor din familie? Așa că, poți alege să te răsfeți într-un moment exclusiv feminin, alături de mămici, surori, cumnate și…chiar alături de soacră.

O seară de puzzle și jocuri de petrecere

Să recunoaștem: nimeni nu s-a gândit vreodată să joace Monopoly, Remy sau alt joc de societate de Ziua Femeii. Concentrați-vă mai întâi pe puzzle-uri, acestea vă vor ține departe de telefon suficient de mult pentru a savura momentele delicioase și distractive într-o companie plăcută!

Ziua femeii la restaurant

O ieșire la restaurant de 8 Martie este poate ceea ce ai nevoie în această zi. Alege restaurantul cu grijă, ținând cont de gusturile tuturor prietenilor prezenți. Nu uita să iei cu tine flori pentru a le oferi celorlalte doamne invitate.

Ziua Femeii într-un spa

Dacă ai nevoie să te eliberezi de tensiune și să-ți recapeți energia, o zi frumoasă la Spa cu prietenii este cea mai bună alegere pentru tine. Soluția perfectă de frumusețe și relaxare pentru 8 Martie și o modalitate fantastică de a sărbători Ziua Femeii cu masaje, râsete, ședințe la saună sau jacuzzi, și toate tratamentele de înfrumusețare pe care le-ai amânat mereu.

În excursie

Dacă îți permiți să-ți iei câteva zile libere de la serviciu, atunci ai putea organiza, chiar și în ultimul moment, o excursie frumoasă în martie în compania prietenilor! Poți alege destinația împreună cu prietenii, sau le poți pregăti o surpriză plăcută organizând totul de la A la Z.

Ai văzut câte posibilități există? Așadar, tu ce vei face de Ziua Femeii?

My title page contents