Wella Professionals lanseaza NUTRICURLS, cea mai mai noua gama de ingrijire pentru bucle mai elastice si mai definite. De acum ingrijirea parului ondulat va fi o placere! Creata exclusiv pentru parul cret, NUTRICURLS este o linie completa pentru ingrijire si styling. Aceasta va oferi nivelul potrivit de hidratare, pentru a scoate in evidenta farmecul buclelor si al parului cret. Hraneste si hidrateaza-ti buclele unice!

 

Pe cat de frumos este parul ondulat, pe atat de greu este de ingrijit si de stilizat. Prin urmare, provocarile sale sunt multiple, in capul listei situandu-se electrizarea sa.  Aceasta problema este generata de gradul destul de mare de deshidratare. Onduleurile fac mai dificila patrunderea uleiurilor naturale in interiorul firului, impiedicand hidratarea optima. Astfel, parul devine uscat, isi pierde din flexibilitate si este mai sensibil la agresiuni.

Parul cret face parte din trendurile actuale. Extrem de popular, „PARUL ONDULAT ESTE NOUL SEXY”! Insa la fel ca plantele sau florile, el are nevoie de cantitatea necesara de apa si de nutrientii potriviti pentru „ a inflori” la adevaratul sau potential.

Hraneste si hidrateaza-ti buclele unice!

Buclele sunt unice. Datorita structurii lor, au tendinta sa se electizeze si sa fie mai greu de descurcat.Se simt uscate la atingere si sunt mai predispuse la rupere. De aceea nivelul optim de ingrijire este esential. Fii cu bagare de seama, prea multa hidratare poate sa ingreuneze si sa incarce. Pentru a preveni aceste lucruri, produsele din noua gama NUTRICURLS ofera nivele personalizate de hranire, in functie de nevoile firului de par.

Parul ondulat are nevoie de produse care sa ofere hranire usoara, spre medie, in timp ce parul cret necesita mai multa ingrijire, de la un nivel mediu, spre intens.

Produsele NUTRICURLS fac onduleurile si parul cret mai definite, mai elastice si mai usor de aranjat, reducand considerabil efectul de electrizare.

In functie de nevoile parului, gama NUTRICURLS  ofera:

1 – Sampon pentru onduleuri lejere. Fara sulfati adaugati, acesta defineste si elimina impuritatile;

2 – Sampon pentru bucle definite. Un sampon micelar care defineste si previne electrizarea;

3 – Balsam Tratament. Este un produs care se foloseste dupa fiecare spalare pentru hranire usoara si definire pentru bucle sau par cret;

4 – Masca Tratament. Se foloseste saptamanal pentru hidratare intensa;

5 – Milky Waves. Un spray leave-in ce ofera hranire light si ajuta onduleurile sa fie mai usor de manevrat;

6 – Curlixir Balm. Un balsam hidratant leave-in, pentru fixare usoara, definire si elasticitate.

Produsele NUTRICURLS contin NURISH-IN COMPLEX cu tarate de grau si ulei de jojoba. Acesta ofera buclelor si parului cret mai multa definire, efect anti-frizz, mai multa manevrare, fac parul mai moale si mai elastic.

Gama de STYLING de la WELLA PROFESSIONALS EIMI este la fel de impresionanata deoarece sigileaza hidratarea in par si blocheaza umiditatea. Aceasta este compusa din:

1 – SOFT TWIRL – o spuma pentru stylizarea buclelor timp de 72 de ore;

2 – CURL SHAPER – o crema-gel pentru parul cret ce ofera definire de pana la 72 de ore;

3 – BOOST BOUNCE – o spuma modelatoare pentru onduleuri si bucle. Rezista pe par timp de 72 de ore;

4 – FRESH UP – 72 ore de efect anti-frizz pentru bucle si parul cret.

Gama NUTRICURLS contine un mix delicat de arome florale, la care se adauga o nota finala, energizanta.

 

#FreeYourCurls! #AskForWellaRO

 

 

 

 

 

 

My title page contents