Cafeaua, această licoare magică ce mereu ne sare în ajutor pentru a ne trezi și pentru a ne face ziua minunată.

 

Dar știi că un scrub cu cafea are beneficii uimitoare asupra pielii? Celulele moarte se întăresc odată cu înaintarea în vârstă și cu cât acestea rămân mai mult pe suprafața pielii, cu atât sunt mai greu de înlăturat. Cafeaua este un minunat exfoliant natural, ce te scapă de pielea moartă, oferindu-ți un aspect impecabil. Dacă vrei să afli mai multe, apelează cu încredere la specialiștii Naturys și descoperă un produs capabil să-ți demonstreze efectele cafelei asupra pielii: Naturys Beauty Day Coffee Scrub – Exfoliant cu cafea.

Cum acționează și cui se adresează?

Un exfoliant cu acţiune mecanică, cu particule de Cafea, în măsură să garanteze o exfoliere omogenă a epidermei, echilibrată şi constantă, pentru o curăţare profundă, non-agresivă. Ideal pentru o piele groasă şi aflată într-o stare de deshidratare superficială.

Cum folosești scrubul pe bază de cafea?

Aplici o cantitate potrivită de exfoliant și masezi delicat suprafaţa tratată, pentru a facilita absorbţia principiilor active conţinute. Apoi îndepărtezi reziduurile.

De ce să alegi Beauty Day Coffee Scrub?

  • Regenerează pielea şi detoxifică organismului, pregătindu-l pentru a primi ingredientele active ale tratamentului;
  • Acţionează cu ajutorul componentelor mecanice din granule de cafea si caise şi componenţa enzimatică din Ananas, Papaya si Gluconolactona;
  • Are o acţiune exfoliantă intensă, netezeşte pielea, îndepărtează celulele moarte şi, în timp joacă un rol de slăbire, deoarece o parte din cafeină este eliberată din granulele de cafea prin masaj, care pătrund în piele şi actionează asupra depozitelor grase;
  • Masarea se face cu particule, granule de origine vegetală, Cafea şi caise Kernel. Aceste particule, prin acţiunea mecanică pe piele, sunt capabile să elimine celulele moarte şi să stimuleze formarea celulelor noi. La finalul procesului de masare pe suprafaţa pielii, aceasta rămâne netedă, reducând efectul de coajă de portocală.

Convinge-te de efectele cafelei asupra pielii și încearcă Naturys Beauty Day Coffee Scrub – Exfoliant cu cafea.

My title page contents