Crema-ulei te ajută să ai o piele catifelată și hidratată

Și de n-ar fi, nu s-ar povesti! Dar ea există și dă multe bătăi de cap sexului frumos. Da, despre celulită este vorba, una dintre preocupările constante ale doamnelor.

 

Pentru această problemă, Naturys are soluții ajutătoare: BEAUTY DAY CREAM OIL ACTIVE – Cremă-Ulei activă – Un tratament anti-celulită inovator, bazat pe ingrediente naturale, care întăreşte țesuturile pielii, îmbunataţeşte microcirculaţia şi ajută la drenajul lichidelor în exces.

O cremă magică care se transformă în ulei pentru o hidratare în profunzime. Are o  textură plăcută, uşoară care, aplicată pe piele, eliberează micro-particule de ulei preţios ce restabileşte catifelarea şi hidratarea pielii.

Ingrediente naturale, rezultate surprinzătoare

Beauty Day Cream Oil Active are la bază ulei de cafea şi cofeină, extras cu ajutorul unui coniac obţinut prin distilare, dintr-o selecţie de struguri fini. Acest mix ajută la stimularea microcirculaţiei, împiedicând astfel acumularea de grăsimi în adipocite. Uleiul de struguri organici creşte elasticitatea tegumentului, făcându-l mai compact şi mai tonifiat.

Cum să folosești:

Aplici crema pe zonele afectate, favorizând absorbția acesteia cu ajutorul unui masaj cu mişcări circulare. Folosești crema-ulei o dată sau de două ori pe zi. Textura produsului este adaptată pentru un masaj de lungă durată.

 

Bucură-te de magie cu NATURYS BEAUTY DAY CREAM OIL ACTVE – Preț: 187 lei.

 

 

My title page contents