Curry de curcan, bun și pentru diabetici

Curry de curcan, bun și pentru diabetici

Curry de curcan – Pentru a face un curry bun nu trebuie să-ți ia ore să-l prepari, dar este important să lași timp ingredientelor, cum ar fi ceapa, să se gătească corect, pentru a obține cea mai bună aromă din ele. În plus, adaugă mirodenii precum Garam Masala doar la final. Procesul de gătit reduce aroma condimentelor uscate, așa că este mai bine să aștepți până când e aproape gata preparatul, înainte de a adăuga condimentele.

 

Curry de curcan

Porții: 4

Pregătire: 35 de minute

Coacere: 5 minute

 

Ai nevoie pentru curry de curcan de:

400 g file de piept de curcan

1 ardei gras galben

1 ardei gras verde

1 ardei gras roșu

1 cățel de usturoi

1 lingură ulei

supă de legume

1 conservă ananas fără zahăr (370 ml)

1 conservă lapte de cocos (425 ml)

1 conservă năut (425 ml)

1 linguriță de pastă de curry roșu

Praf de curry

Sare, piper

 

Pregătești așa:

Tai carnea de curcan fâșii, iar ardeii grași îi tai cuburi. Cureți și toci usturoiul. Pui uleiul la încins într-o cratiță și prăjești carnea, împreună cu usturoiul circa 5 minute. Adaugi cuburile de ardei gras și le călești. Apoi adaugi bucățelele de ananas cu tot cu zeamă, supă de legume și lapte de cocos. Lași să dea în fiert.

Scurgi năutul din conservă și-l adaugi în cratiță. Condimentezi cu pastă și praf de curry, sare și piper. Servești curry de curcan cu garnitură de orez. Poftă bună!

 

My title page contents