Cât mai natural, sănătos, hidratat! Acestea sunt cele trei dorințe magice ale doamnelor când vine vorba despre păr.

 

Cum verifici dacă ai părul uscat?

Ai părul uscat dacă: Nu-l poți descurca fără ajutorul unor produse potrivite. Un păr uscat e opac, electrizant, iar la atingere, îl simți aspru și fără elasticitate. Pe scurt: ai un păr fragil!

Care sunt cauzele părului uscat?

De obicei, poate exista o predispoziție naturală: părul poate fi uscat prin natura lui, ceea ce duce la o circulație slabă a scalpului și la secreții insuficiente de sebum. Dar, părul poate deveni uscat prin felul în care te porți cu el: uscător de păr la temperaturi ridicate, plăci prea agresive, tratamente prost adaptate. Bariera de protecție a părului (folia hidrolipidă)se slăbește. Atât pentru cauzele interne, cât și pentru cele externe, acest scut de protecție nu mai asigură funcția de barieră.”, aflăm de la Antoaneta Stoican – stilist Wella Professionals.

 

Nu dispera! Specialiștii Wella Professionals sunt gata să-ți sară în ajutor și îți recomandă: INVIGO NUTRI BOOSTER – Tratament concentrat pentru părul deteriorat ce oferă părului un plus de îngrijire.

Produsele din gama INVIGO sunt unice și conțin combinația perfect echilibrată a 3 componente:

  • Ingrediente noi
  • Tehnologie avansată
  • Vitamine

De reținut că toate produsele din gama Invigo conțin mai mult de 76% ingrediente naturale sau derivate din natură.

Ce conține INVIGO NUTRI BOOSTER? 

  • Conține complexul Nutri Blend și Goji Berry. Goji Berry este un ingredient cunoscut ca fiind extrem de bogat în vitamine, minerale și peptide.

Atuurile produsului:

  • Oferă un echilibru perfect între protecția culorii, îngrijire intensă și volum de durată;
  • Hidratează și repară părul.

Cum folosești produsul:

Aplici pe părul proaspăt spălat și uscat cu prosopul, înainte de aplicarea tratamentului intens. Lași să acționeze 5 minute și apoi clătești părul foarte bine.

 

ATENȚIE: extrem de inflamabil!  Nu folosi produsul lângă surse de foc sau în timp ce fumezi. Folosește-l doar în spații aerisite. Evită contactul cu ochii. Folosește doar conform instrucțiunilor de utilizare. Nu lăsa la îndemâna copiilor.

 

Grăbește-te, părul tău nu mai poate aștepta. Hrănește-l cu INVIGO NUTRI BOOSTER – Tratament concentrat pentru părul deteriorat. Preț: 90 lei.

 

 

 

 

 

 

My title page contents