destinații de vacanță pentru copii în România

Tu ce destinații de vacanță pentru copii ai alege în România? Pe litoral, există câteva hoteluri ideale pentru voi și cei mici, unde se pot juca întreaga zi în apa, iar seara pot sta la spectacole special create pentru ei!

 

Dacă ai copii, alegerea destinației de vacanță poate fi dificilă. Unde să mergeți pentru ca toată lumea să se simtă bine? Oare au locuri de joacă pentru copii? Oare cei mici se vor plictisi? Sa fie cu piscină sau fără? – iar lista de întrebări este nesfârșită.

De cele mai multe ori, după ce apar cei mici, alegerea destinației de vacanță să schimbă. Tocmai de aceea, am consultat câteva site-uri precum Directbooking și Booking, ca să vedem ce opțiuni ai avea pentru o vacanță la mare în România.

Iată o listă cu destinații de vacanță pentru copii în România, în care am pus hotelurile cochete cu locuri de joacă, parcuri acvatice sau activități distractive pentru cei mici:

Destinații de vacanță pentru copii în România: hoteluri în Mamaia

Când te gânești la Mamaia, probabil îți vin în minte cluburile și petrecerile de pe litoral. Ce ai zice însă, dacă ți-aș spune că tot aici găsești și hoteluri potrivite pentru cei mici? Iată câteva dintre ele:

Phoenicia Holiday Resort 4*

Aici găsești resortul care le are pe toate! Vei găsi piscine mari, plaje spațioase, spectacole și cluburi de joacă pentru copii și zone de distracție cu tobogane în apă.

Un mare avantaj este ca nu trebuie să vă plimbați de colo – colo cu cel mic, având absolut totul la dispoziție: restaurantele, piscinele, locurile de joacă și plaja privată. Cei mici se vor bucura de o saptămână plină de distracții, iar voi veți reuși să vă relaxați fără griji.

Hotel Modern 4*

Tot în Mamaia, găsești Hotelul Modern, unde cei mici se vor bucura de o mulțime de momente distractive. Loc de joacă pentru copii, piscină pentru copii și spectacole tematice – toate pentru cei mici.

Spectacolele pentru copii au loc în cadrul locului de joacă și la piscina pentru copii, așa că îl poți lasă pe cel mic să se distreze câteva zeci de minute sau sa privească un spectacol pentru copii, în timp ce tu îi faci câteva fotografii de vacanță.

Hotel Mercur Minerva Family Club 3*

Aici, cei mici vor găsi locuri de joacă pentru copii, piscina de pici, spectacole și program artistic, atât ziua pe plajă, cât și seara la hotel. Pe lângă acestea, hotelul se mai bucură și de un spațiu amenajat pentru distracția celor mici.

Destinații de vacanță pentru copii în România: Jupiter

Hotel Majestic Jupiter 3*

La Hotelul Majestic din Jupiter, cei mici vor găsi un loc de joacă special amenajat, unde să se distreze în sejurul la mare și unde să își facă prieteni noi.

Mai mult decât atât, dacă mergi la mare și cu un bebeluș, îl poți plimba seara în cărucior, prin grădina hotelului.

Destinații de vacanță pentru copii în România: Saturn

Hotel Cleopatra 4*

Hotelul Cleopatra se află în Saturn, iar ceea ce îl face potrivit pentru familiile cu copii este piscina. La piscină, cei mici se pot distra de minune pe tobogane, iar daca sunt prea mici și nu știu să înoate, pot folosi veseli piscina pentru copii.

Hotel Balada 3*

Hotelul Balada se bucură de un parc acvatic, unde cei mici se vor distra cu siguranță. Ei vor gasi aici piscina pentru adulții, în care se pot plimba cu colacul și piscina pentru copii, unde există câteva fântâni arteziene.

 

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents