Filme pentru copii: ce puteți vedea împreună iarna aceasta la cinema

filme pentru copii

Dacă nu știi ce să faceți împreună într-o sâmbătă, iată câteva filme pentru copii pe care le puteți vedea vacanța aceasta la cinema:

Ce poate fi mai relaxant, într-o zi geroasă, ca o plimbare până la mall cu cel mic, pentru a vedea filme pentru copii în cinema. În cazul în care nu ști ce să alegi, uite în continuare o listă cu filmele pentru copii pe care le puteți vedea luna aceasta la cinema:

Coco, o comedie animată, cu o durată de 105 minute care vă va aduce tuturor zâmbetul pe buze!

Coco este povestea unui tânăr pe nume Miguel,  din America Latină. Băiatul visează să cânte, precum idolul lui Ernesto de la Cruz. Deși muzica este interzisă la ei în familie, Miguel nu încetează să repete și să își dovedească talnetul.

În încercările lui, Miguel se trezește prin în uluitorul și coloratul ținut al morților, unde îl întâlnește pe Hector. Cei doi se împrietenesc rapid și pornesc în aventura vieții lor!

Filme pentru copii ideale pentru Craciun: Paddington 2

Paddington 2 prezinta povestea ursuletului Paddington, care, dupa ce s-a stabilit in Londra si si-a facut noi prieteni, incearca sa isi aduca si matusa, Lucy, in acelasi oras.

Ursuletul isi ia o sluja noua si incerca sa stranga bani de bilet pentru matusa lui, insa din pacate, intra in buclulc iar aventura vietii lui incepe. Paddington va fi nevoit sa isi dovedeasca nevinovatia si sa ajute la prinderea unui mare infractor.

Dragonul vrăjit spune povestea unui mic erou

Nicky pornește în căutarea unui mare dragon ce este ținut de o vrăjitoare. Dorind să fie eraou ca tatăl sau, Nicy visează să elibereze dragonul.

Pe parcursul călătoriei, băiatul își face o mulțime de prieteni: o veverița kamikaze, un liliac care vorbește și cel mai important, pe Rocky, care îi oferă constant lecții de viață.

Aventura piticilor o animație amuzantă pentru wekend

Filmul, prezintă, în 85 de minute povestea lui Chloe, care se mută împreuna cu mama sa intr-o noua casa. Nimic ciudat pana aici! Insa, in curtea casei, exista o impresionanta colectie de pitici de gradina.

Chloe descopera ca piticii de gradina ascund o poestea foarte interesanta: pe langa faptul ca sunt vii, acestia apara planeta de monstruletii Troggs. Acestia au invadat casa venind dintr-o alta lume.

Fime pentriu copii cu vampiri

Micul Vampir este o comedie bazată pe cartea Angelei Sommer – Bodenburg. Filmul prezintă povestea lui Rudolph, un vampir în vârstă de 13 ani. El trebuie să își salveze clanul de un vânător de vampiri. Prin încercările sale, Rudoplh îl cunoaște pe Tony, un muritor pasionat de castele vechi, cimitire și vampiri.

Cei doi tineri devin rapid cei mai buni prieteni, iar cu ajutorul lui Tony, Rudolph va reuși să își ducă la bun sfârșit planul.

 

 

 

 

 

 

My title page contents