Instrumentele de styling, vopsitul, îndreptarea cu placa și expunerea la soare pot să usuce și să deterioreze părul. Majoritatea femeilor se plâng de părul uscat. În realitate, foarte rar, părul este uscat de la rădăcini până la vârfuri. Se întâmplă adesea ca jumătate din lungime și vârfuri să fie uscate, deoarece părul este fragil, în timp ce rădăcinile sunt foarte rare.

Prin urmare, se impune o hidratare profundă și corectă a părului, pentru a-i reda frumusețea lui naturală.

Iată trei sfaturi pentru a evita ca părul să fie uscat și fragil:

Uscarea moderată – Evită uscarea părului la temperaturi prea ridicate și folosește imediat un ser reparator – care conține ceramide – pentru a preveni despicarea vârfurilor.

Aplicarea uleiurilor – un pas important. Uleiurile de păr sunt o necesitate pentru menținerea hidratării. Secretul, pentru un efect mai eficient, este aplicarea uleiului seara. Astfel, părul va beneficia de un tratament mai intens în timpul nopții. Spală-ți părul în dimineața următoare.

Menținerea hidratării. Odată ce părul este bine hidratat, asigură-te că aplici,o dată pe lună, un produs specific pentru hidratare profundă și pentru o mai mare elasticitate.

De exemplu, poți alege o mască cu unt de shea și proteină de soia pentru a ajuta la hidratarea și repararea vârfurilor. Aplici masca numai pe păr, evitând scalpul. Pentru a spori eficiența măștii, înfășoară părul într-o folie de plastic și lăsă masca să acționeze timp de câteva minute sau așa cum este indicat pe produs.”,  ne sfătuiește Violeta Palovici, membru în echipa Londa Professional.

 

În plus, specialiștii de la Londa Professional îți oferă un ajutor de nădejde pentru îngrijirea și hidratarea părului, cu efecte imediate: DEEP MOISTURE SHAMPOO  –  Șampon pentru hidratare – indicat pentru părul normal spre uscat.

Ce rezultate obții prin folosirea șamponului Deep Moisture?

  • hidratează intens și instantaneu părul uscat;
  • părul este mai ușor de pieptănat și mai strălucitor;
  • menține umiditatea optimă în firul de păr;
  • vitalitate;
  • protecție împotriva deshidratării.

Formula cu ingrediente speciale pentru părul uscat este inspirată de miere și mango:

  • Mierea este cunoscută drept un umectant foarte bun care ajută firul de păr să rețină apa și să fie astfel în permanență hidratat;
  • Fructul mango conține complexul de vitamine B și beta-caroten, ale căror proprietăți redau strălucirea părului.

Cum aplici: Masezi pe părul umed.  Apoi clătești.

Recomandare pentru un păr puternic hidratat, plin de vitalitate: Londa Professional DEEP MOISTURE SHAMPOO  –  Șampon pentru hidratare (250 ml). Preț: 33 lei.

 

 

 

My title page contents