Îți vom dezvălui cele mai importante semne că soțul încă te iubește.

Căsătoria este diferită de o simplă relație. De fapt, complet diferită. Ai fost confuză și te-ai întrebat adesea, după ani de căsnicie, dacă soțul tău te mai iubește? Această întrebare le preocupă pe cam toate femeile. Îți vom dezvălui cele mai importante semne că soțul încă te iubește.

 

De ce ai nevoie de un răspuns la această întrebare? Pentru confortul tău emoțional îți este necesar, să știi. Și asta pentru că avem tendința să credem că dragostea eternă este un mit. De aceea cauți semne că soțul încă te iubește.

Semne că soțul încă te iubește

Dacă ai ajuns într-un punct în care simți că partenerul tău pare un pic dezinteresat de tine, că rutina v-a erodat relația, atunci trebuie să cercetezi semnele care te vor asigura despre sentimentele lui reale. Iată câteva moduri în care vei putea înțelege dragostea lui pentru tine, chiar dacă nu o mai declară atât de des.

Te ajută la treburile casnice fără să îi ceri

Bărbații nu sunt prea pricepuți la treburile casnice. Mai ales dacă nu au fost obișnuiți să facă așa ceva. Cu toate acestea, dacă totuși aleg să te ajute să faci curat în bucătărie, să toace legumele ori să-ți gătească atunci când ești obosit, cu siguranță că te iubește. Este modul lui de a-și arăta iubirea, chiar dacă poate nu o spune în cuvinte.

Este prezent oricând ai nevoie de el

Te afli într-o situație dificilă, pe care nu o poți gestiona singură? Dacă partenerul tău lasă la o parte orice alte lucruri pentru a fi lângă tine, este clar că te iubește. Când nevoile tale trec înaintea nevoilor lui, nici nu mai încape îndoială că dragostea lui este vie.

Te laudă în public

Nu ratează nicio ocazie să te laude în fața familiei, prietenilor sau colegilor. Le spune tuturor despre tine, despre felul tău minunat de a fi și despre realizările tale. Chiar și micile tale defecte el le vede tot ca pe niște calități. Nu a fost niciodată unul dintre aceia care, la o bere cu prietenii, să se fi plâns de tine. Chiar dacă, poate, uneori a avut motive întemeiate. Mare norocoasă mai ești…

Este în contact cu tine chiar și când nu e lângă tine

Poate că soțul tău are un servici care nu îi lasă prea mult timp liber. Sau poate este nevoit să călătorească foarte des. Trece vreo zi în care să nu îți dea telefon sau să-ți trimită un mesaj? Îți povestește pe scurt ce face acolo unde se află? Dacă face aceste lucruri, atunci nu mai există nicio îndoială că încă te iubește și tânjește după prezența ta. În acest fel îți arată cât de mult însemni tu pentru el.

Își acceptă defectele și greșelile

Uneori, când ceva nu merge bine, bărbații caută pe cineva pe care să dea vina. Poate nu știai, dar bărbaților le este infinit mai greu decât femeilor să își recunoască greșelile și să-și ceară scuze. ”Îmi pare rău” aproape că nici nu există în vocabularul lor. Pentru că ego-ul le este imens, de-a dreptul. Dar dacă soțul tău își asumă în fața ta responsabilitatea faptelor sale și își recunoaște greșelile, este numai pentru că te iubește. Și pentru că nu vrea să te rănească. Pentru că este grijuliu cu emoțiile tale. Și pentru că face tot ce îi stă în putință pentru ca ție să îți fie bine. Ce alte dovezi că te iubește mai vrei?!

Nu suportă să te știe supărată

Se supără când ești tu supărată? Face toate eforturile ca să te vadă zâmbind? Face glume (fie ele și stupide) când ești tristă numai pentru a-ți distrage atenția de la supărarea ta? Dacă bărbatul tău te iubește, asta va face. Când plângi pare că i s-a întors lumea pe dos și nu știe ce să mai facă pentru a te consola? Și tu te mai întrebi dacă încă te iubește?! Ce familie fericită sunteți…

My title page contents