Strălucește din cap până-n picioare!

Zilele acestea sunt despre strălucire și frumos. Și da, de Sărbători ne dorim și un păr strălucitor! De ce? Deoarece, strălucirea este emblema unei podoabe capilare sănătoase. Pentru că un păr sănătos are o strălucire naturală. Acest lucru se întâmplă datorită suprafeţei firului de păr care este perfect netedă şi capabilă să reflecte lumina în cel mai bun mod cu putinţă.

De 3 ori perfect!

Formula SP Styling învăluie perfect firul de păr, oferindu-i o suprafaţă perfect netedă, astfel încât să reflecte lumina în raze perfect paralele. Iar efectul de strălucire să fie maxim. Inovaţia System Professional Styling constă în îmbinarea excepţională a elementelor şi crearea unor rezultate unice, de cel mai înalt nivel.

SP SUBLIME REFLECTION SHIMMERING SPRAY – Spray pentru luciu (non-aerosol) ce oferă o strălucire intensă şi, evident, luciu. Este un produs destinat finisării coafurii, cu efect anti-frizz.

Cum aplici?

Agiți bine flaconul înainte de folosire. Apoi pulverizezi o mică cantitate pe părul uscat, de la o distanţă de aproximativ  10-15 cm.

Rezultatul final?

O suprafaţă a firului de păr perfect netedă, mult îmbunătăţită, pe care lumina se poate reflecta mai bine, obţinând astfel un luciu amplificat.

Fii strălucitoare de Sărbători cu SP SUBLIME REFLECTION SHIMMERING SPRAY. Preț: 77 lei.

My title page contents