Terapia cu ozon și beneficiile oferite de aceasta

În ce constă terapia cu ozon? Terapia cu ozon oferă multiple beneficii pentru sănătate, ajutând la depășirea unui număr mare de probleme. Să aflăm ce este terapia cu ozon și care sunt beneficiile acesteia.

Terapia cu ozon și beneficiile acesteia

Tratamentul cu gaze cu ozon are multe aplicații în domeniul sănătății. Acesta poate ajuta la tratarea multor probleme. Fie ca tratament individual, fie combinat cu alte medicamente convenționale.

Beneficiile ozonului asupra organismului includ: întărirea sistemului imunitar, stimularea globulelor albe din sânge, prevenirea infecțiilor și a deficiențelor sistemului imunitar prin distrugerea ciupercilor, bacteriilor și virusurilor. De asemenea, ajută la combaterea mutațiilor celulare, prevenind astfel unele tipuri de cancer.

În plus, terapia cu ozon ajută globulele roșii să transporte oxigenul și îmbunătățește circulația și funcția generală a celulelor. Pe lângă faptul că este un puternic antioxidant, ajută la eliminarea toxinelor.

Aplicații de sănătate pentru terapia cu ozon

Datorită multiplelor sale beneficii, există multe aplicații de sănătate pentru terapia cu ozon. Ozonul utilizat în terapie este amestecat cu oxigen și poate fi utilizat în multe moduri, în funcție de zona de tratament.

Unele dintre cele mai frecvente aplicații includ injecții subcutanate pentru a trata durerea și inflamația în zone localizate, cum ar fi articulațiile și mușchii. Acest tratament poate fi administrat intravenos cu o soluție salină și poate fi injectat pentru a trata varicele și alte probleme de circulație.

Terapia cu ozon este, de asemenea, extrem de eficientă pentru combaterea problemelor pielii, cum ar fi virusul herpesului, eczemele, acneea și coșurile. Poate fi chiar folosită pentru a „șterge” cicatricile.

Această formă de terapie este și un tratament foarte eficient pentru pierderea în greutate. Combinată cu o dietă adecvată și obiceiuri sănătoase, terapia cu ozon te poate ajuta să slăbești sau poate chiar să contracareze obezitatea. De fapt, obezitatea și obiceiurile nocive precum fumatul și alcoolul și consumul de alimente rapide duc la distrugerea oxigenului și acumularea toxinelor în organism. Prin urmare, ozonul este un aliat excelent pentru pierderea în greutate și eliminarea toxicității.

Toate aceste beneficii și multe altele te pot ajuta să-ți îmbunătățești sănătatea doar cu câteva ședințe accesibile de terapie cu ozon.

Contraindicații ale terapiei cu ozon

Dacă dorești să faci ozonoterapie, trebuie să consulți mai întâi medicul. Deoarece există unele contraindicații.

Terapia cu ozon trebuie evitată în sarcină, în forme de cancer, boli cronice avansate, în cazul unor probleme de sânge, sângerare internă sau externă (inclusiv menstruația). Sau în cazul unui atac de cord avut anterior. Prin urmare, este obligatoriu să consulți medicul pentru o evaluare individuală. Și pentru a primi sfaturi despre tratamentul adecvat.

My title page contents