Daca esti parinte, stii cat de important este ca cel mic sa aiba un somn linistit. Acum poti face curatenie chiar in timp ce bebe doarme. Noul UltraSilencer este cel mai silentios aspirator din gama Electrolux. Acesta combina un nivel scazut de zgomot cu performante excelente de aspirare, asigurandu-te de rezultate deosebite, dar si de liniste in locuinta ta.

Cu un nivel de zgomot de doar 61 de decibeli, care este mai scazut decat al unei conversatii obisnuite, functionarea UltraSilencer nu va perturba in niciun fel somnul copilului sau alte activitati ale familiei tale.

Inovatia adusa de UltraSilencer de la Electrolux consta in functia Silent Air Technology™, care optimizeaza circulatia aerului, crescand performanta si scazand nivelul de zgomot. Astfel, UltraSilencer aspira o cantitate mare de praf si scame, curatand in profunzime, toate acestea cu zgomotul unei soapte.

De asemenea, UltraSilencer este dotat cu peria AeroPro™ Silent, pentru o aspirare eficienta si silentioasa, si cu roti moi, tocmai pentru a-l putea manevra chiar si pe suprafete dure, aproape fara niciun zgomot. Mai mult, UltraSilencer iti pune la dispozitie o duza AeroPro™ Parketto Pro, special creata pentru aspirarea podelelor (lemn, parchet, gresie, marmura), si o perie Aero Pro 3-in-1, cu ajutorul careia vei beneficia de 3 functii (aspirare mobilier, tapiterii si spatii inguste), intr-o singura perie.
Pentru a te asigura ca ambientul casei tale este unul sanatos, UltraSilencer este dotat cu filtrul lavabil Allergy Plus™, care filtreaza chiar si cele mai mici particule de praf. Astfel, aerul pe care il re-emite aspiratorul este purificat si riscul aparitiei alergiilor este redus.

My title page contents