Uscare cu foehnul, corectă și fără stres

Îți usuci părul cu foehnul? E alegerea ta! Și pentru că nu-l poți evita complet, folosește uscătorul de păr cu atenție și urmând tehnicile corecte. Astfel, vei menține un fir sănătos și mai ales, vei obține coafura dorită.

 

Ține cont de câteva sfaturi:

  • Nu folosi niciodată uscătorul de păr pe părul umed complet;
  • Îndepărtează mai întâi excesul de apă cu prosopul;
  • Folosește întotdeauna uscătorul într-o direcție, în jos. În acest fel, vei evita electrizarea părului și despicarea vârfurilor;
  • Încearcă să nu folosești uscătorul mai mult de trei ori pe săptămână. Când ai posibilitatea, lasă părul să se usuce natural, în aer.

În plus, nu uita, la Nioxin găsești produse special concepute pentru a-ți proteja podoaba capilară, înainte de uscarea cu foehnul: NIOXIN 3D STYLING THERM ACTIV PROTECTOR – O cremă anti-frizz de netezire care oferă fixare, definire şi textură rafinată, lăsând părul uşor la atingere şi strălucitor.

Aplică THERM ACTIV PROTECTOR înainte de oricare produs de styling. Această tehnologie profesională acționează atât în interiorul firului de păr, cât şi în exteriorul lui. Agenții de îngrijire pătrund în firul de păr, păstrând hidratarea părului pentru mult timp. În plus, acesta este protejat de degradare. Polimerii flexibili se depun în jurul fiecărui fir de păr, pentru ca acesta să-și poată menține forma şi aspectul natural.

 

Cum folosești produsul?

Iei o cantitate mică în palme. Distribui apoi uniform pe părul curat și șters cu prosopul și piepteni lejer. Reaplici produs dacă este necesar şi usuci părul cu foehnul, pentru rezultate optime.

Recomandare pentru  persoanele cu păr de  structură medie spre groasă, care îşi doresc o textură soft şi strălucire: NIOXIN 3D STYLING THERM ACTIV PROTECTOR. Preț: 79 lei.

 

 

My title page contents