CUM POȚI SĂRBĂTORI ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR ALĂTURI DE COPII

Să sărbătorești Ziua Îndrăgostiților alături de copii poate fi amuzant. Ba chiar și foarte romantic. Până la urmă lucrurile astea se leagă, nu-i așa?

 

Ai depășit stadiul acela al fluturilor în stomac atunci când doar vorbeai despre El. Aaaa, încă nu?! Super tare! Înseamnă că dragostea voastră este încă vie, chiar dacă aveți câțiva ani împreună la activ. Ba chiar ați devenit între timp și părinți! Felicitări! Înseamnă că anul acesta sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților alături de copii. Știți cât de grozav poate fi?

Ziua Îndrăgostiților alături de copii

Acum nu mai este doar despre voi. Adică ba da, tot despre voi, dar mai mult de doi! Mare noroc pe voi… Haideți să vedem cum faceți din ziua aceasta una chiar mai specială decât este.

O dimineață veselă

„Petrecerea” poate începe chiar de la prima oră a zilei! De la micul dejun. Dă-i o notă festivă preparând ouăle ochiuri sub formă de inima. Folosește formele pentru decuparea fursecurilor. Cei mici vor fi încântați de faptul că este… altceva. Iar privirile cu subînțeles pe care le schimbi cu soțul tău vor rămâne secretul vostru.

Gătește cu cei mici

Ei, doar nu crezi că e vorba de ciorbă și tocană. Treburile astea sunt pentru celelalte zile ale anului, mai agitate sau mai plictisitoare. Azi este numai și numai despre bucuria de a fi împreună. Și despre dragoste, bineînțeles. Cei mici vor fi fericiți să îți dea o mână de ajutor, mai ales că e vorba despre ceva pe gustul lor: clătite, pancake sau gogoși. Dacă faceți clătite, stropește-le și pe deasupra cu sirop de la dulceață. De culoare roșie, normal! În cazul în care v-ați decis pentru pancake, căpșunile vor fi elementul-surpriză. Și nu numai pentru că au tot culoarea roșie ci pentru că… știe soțul tău de ce! Dintre toate, gogoșile sunt preparatul în care copiii se vor putea implica cel mai mult. Toarnă tu pe ele glazură de culoare roz, iar pe ei lasă-i să le decoreze cu bombonele multicolore.

Bricolați decorațiuni

Desenat, decupat, lipit, colorat. Sunt activități pe placul celor mici. Tu trebuie doar să le dai tema: dragostea. Și sugestia: inimioare. De restul se vor ocupa ei. Hai, spune tu că nu este amuzant! Lipiți și agățați inimioare peste tot prin casă și tati va fi de-a dreptul surprins și mai ales emoționat.

O petrecere cu ceai

După somnul de după amiază poți transforma livingul în salon de restaurant. Scoate cele mai frumoase cești pe care le ai, prepară cel mai bun ceai de care ești în stare, aromat cu lămâie, vanilie, scorțișoară și dă petrecere. Puteți juca un joc de cunoaștere, pentru amuzament. Puneți copiilor întrebări haioase, pentru a vedea cum vă percep ei. De exemplu: cine se trezește primul în fiecare dimineață, mami sau tati? Cum face tati când este nervos? Cine nu își respectă promisiunile? Al cui este cel mai frumos scris? Nu uitați să puneți muzică și să dansați. Toată lumea are nevoie, din când în cînd, de o descătușare a energiilor.

Oferiți-le o… baie roz

Ei, asta da petrecere de Ziua Îndrăgostiților, pentru copii! O cadă plină cu spumă roz și permisiunea de a face dezastru bălăcindu-se cât pot ei de puternic și de zgomotos. Cât sunt copiii ocupați, aveți și voi timp să vă sărutați pasional și să vă îmbrățișați prelung.

My title page contents