Mamă în funcție de zodie: ce spune luna în care te-ai născut despre tine ca părinte?

mamă în funcție de zodie

Data nașterii spune multe despre noi! Dacă vrei să știi care sunt calitățile și defectele tale, potrivit zilei în care te-ai născut, descoperă cum ești ca mama în funcție de zodie!

O femeie sensibilă, miloasă care nu își pedepsește niciodată copiii sau o mamă exigentă pentru care ordinea și disciplina sunt cuvintele zilei? Tu în ce categorie te încadrezi? În continuare vei afla care sunt calitățile și defectele tale de mama în funcție de zodie, potrivit buzzfeed.com:

Mama în funcție de zodie: cum este femeia Vărsător?

Mamă Vărsător este una dintre cele mai cool mame ale zodiacului, potrivit buzzfeed.com. Datorită spiritului liber și aventurier, mamele Vărsător vor fi mereu pregătite să plece în excursii cu cei mici, vor fi la curent cu toate noutățile: cărți, filme, jocuri video sau desene animate.

Totuși, există o zona care le ridică probleme mamelor Vărsător. Din cauza acestui spirit liber, ele vor întâlni mereu dificultăți când vine vorba de stabilirea limitelor. Ele vor fi destul de impulsive și împrăștiate, iar acest lucru va atrage și câteva probleme de disciplină în relatia cu copiii.

Mama Pești are o inimă de aur!

Mama Pești este o femeie foarte grijulie prin natura sa. Potrivit buzzfeed.com, sunt femei extrem de ocrotitoare și au o dragoste necondiționată, intensă, pentru copiii lor. Totuși, ele pot fi uneori pasiv – agresive pentru că nu comunică direct și deschic cu cei mici.

Însă, în ciuda imaginii lor aparent delicate, femeile Pești sunt capabile de absolut orice pentru copiii lor și pentru cei dragi!

Mama în funcție de zodie: femeia Berbec mereu independentă!

Buzzfeed.com, spune ca mamele născute sub semnul Berbecului  își iubesc în mod necondiționat copiii, dar nu vor sacrifica niciodată viața lor personală. Ea știe mereu cât de important este timpul petrecut pentru a-și reîncărca bateriile și pentru a fi mame mai bune.

uneori, mamele Berbec pot fi prea competitive și își doresc prea mult să facă lumea un loc mai bun pentru copiii lor.

Mamele Taur sunt cunoscute pentru stabilitatea și predictibilitatea lor!

O mamă în funcție de zodie, dacă este Taur, este extrem de organizată și foarte atentă la detalii. Potrivit buzzfeed.com, mamele Taur creează cea mai bună rutină pentru copilul lor și vor fi mereu atente ca celui mic să nu îi lipsească nimic.

Mai mult decât atât, mamele Taur vor fi oricând lângă copiii lor. Nu vor rata evenimentele importante.

Mama în funcție de zodie: cum sunt mamele Gemeni?

Pline de viață! Gemenii, în general, au tendința să vadă lumea prin ochii unor copii. Tocmai de aceea, mama Gemeni va fi și cel mai bun prieten pentru micuțul lui.

Potrivit buzzfeed.com, totuși, în viața Gemenilor nu prea există disciplină, iar acest lucru poate afecta creșterea copilului. Cei mici nu vor înțelge unde există limitele parentale, iar uneori își vor permite tot felul de obraznicii.

Femeile Rac sunt făcute să fie mame!

Femeile născute sub semnul Racului sunt cunoscute pentru instinctul lor matern înnăscut. Conform buzzfeed.com, acestea sacrifică totul pentru a fi mame și sunt dedicate, în totalitate, copiilor lor. Femeile Rac sunt adesea mamele casnice, care aleg să își petreacă întreaga viață crescând și educând copilul perfect.

Există momente, în care mamele Rac vor fi extrem de protectoare cu cei mici, iar ca soacre pot deveni chiar geloase!

Mama Leu – gata să se distreze oricând cu copilul ei!

Femeia Leu este mereu gata să se distreze alături de copilul. Potrivit buzzfeed.com, totuși, ele tind să fie egosite și să acționeze în mod dramatic.

În ciuda acestui dezavantaj, mama Leu este prezentă constant în viața copilului ei și va fi gata să lase absolut orice petrecere pentru a sta lângă cel mic.

Mama Fecioară – o ființă deosebită!

În nenumărate rânduri, femeia Fecioară se va simți incompletă. potrivit buzzfeed.com, odată cu apariția copiilor însă, acesta va fi o femeie împlinită, dedicată în totalitate familiei.

Educația copiilor, nutriția, sportul și prietenii, toate vor deveni aspect din viața copilului, extrem de importante pentru mama Fecioară. Mai mult decât atât, ea va fi oricând gata să îi controleze și să îi organizeze viața celui mic!

dintre toate mamele, ea va fi cea care va suferi cel mai mult atunci când nu va mai locui împreună cu copiii.

Mamele Balanță sunt cele mai echilibrate femei ale zodiacului!

Femeile Banță sunt deja cunoscute pentru răbdarea și echilibrul de care dau dovadă.Conform buzzfeed.com, ele vor fi atente și vor încerca să echilibreze toate domeniile din viața celor mici. Niciodată copiii nu vor simți că le lipsește ceva, niciodată vacanțele nu vor fi prea multe sau prea lungi ori prea scurte, niciodata nu vor avea prea multe sau prea puține jucării.

Mai mult decât atât, și în ceea ce privește efortul, temele și lecțiile pentru acasă, mamele Balanță vor încerca să realizeze un echilibru!

Mama în funcție de zodie? Femeia Scorpion posedă putere și forță interioară!

Mamele Scorpion sunt femei exigente. Potrivit buzzfeed.com,  ele au, uneori, așteptări prea mari de la copiii lor. Duritatea cu care abordează problemele reprezintă în general un exemplu pentru copiii lor.

În ciuda reacțiilor dure cu care își obișnuiesc copiii, mamele Scorpion sunt ființe extrem de iubitoare și atente. Uneori, ajung chiar să își controleze copiii din dorința de a verifica și a se asigura că totul este perfect pentru odrasla lor.

Mamele săgetător – la extreme!

Femeile Săgetător, ca mame, sunt mereu la extreme: fie sunt prea înțelepte și raționale, fie prea libertine și aventuroase.

Ele își expun copiii la diferite experiențe, idei și culturi. Mama Săgetător este una dintre femeile care și-ar trimite copiii într-o tabără, în junglă, doar pentru a-i oferi o lecție de viață.

Sunt spirite spontane și libere, iar încercările lor de-i învăța pe cei mici să trăiască liber și nonconformist pot conduce la o dezordine în familie.

Mama în funcție de zodie? Femeia Capricorn, stânca familiei!

Potrivit buzzfeed.com, mama capricorn face întotdeauna eforturi pentru a menține familia unită și muncește din greu pentru a le asigura celo mici tot ce le trebuie.

Ele au un sentiment puternic de datorie și vor stabiloi limitele potrivite în creșterea și educarea celor mici. Totuși, există un dezavantaj al mamei Capricorn – poate deveni extremă de protectivă, iar dorința de control poate crește odată cu vârsta copiluli.

Cei mici vor avea nevoie de răbdare și trebuie să dea dovadă de maturitate, daca vor să o convingă pe mama capricorn că  se pot descurca singuri!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents