Realizat de designerul Irina Neacsu si inspirat de smartphone-ul Samsung Galaxy Note 4, Norelier, noul spatiu pentru idei creative din cadrul librariei Carturesti Verona este cu adevarat locul unde sa-ti (re)gasesti inspiratia.

Samsung Electronic Romania a avut ideea, iar membrii comunitatii de facebook fidele brandului au trimis au impartasit si ei online ideile creative pe care ar dori sa le puna in aplicare. Asa a luat nastere spatiul neconventional care este deschis publicului din data de 9 martie.

Notelier dispune de doua zone care se intrepatrund: o platforma de fundal, care servește ca zona de research si un perimetru lateral, care ii invita pe vizitatori sa isi puna în valoare ideile. Zona de research include o instalatie cu leagane, unde au fost integrate dispozitive Samsung Galaxy Note 4, care sa faciliteze accesul la informatii si care să îi ajute pe utilizatori sa isi creioneze proiectele.

Mese si scaune cu un design neconvențional, panouri cu diferite imagini urbane, fotografii, desene, mesaje inspirationale mai fac parte din scenografia Norelier, inspirata, asa cum spuneam, de Samsung Galaxy Note 4.

My title page contents