Momente frumoase în sarcină. 10 lucruri distractive de făcut când ești însărcinată

Momente frumoase în sarcină. 10 lucruri distractive de făcut când ești însărcinată. Examinări și controale de rutină? Ceva normal, nu-i așa? În plus, viața cu un bebeluș poate fi, de asemenea, foarte distractivă. Descoperă 10 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a naște!

Sarcina, după cum știm, este un moment foarte special pentru toate femeile. Poate că nu este întotdeauna totul roz, dar cu siguranță reprezintă o perioadă unică, care trebuie trăită pe deplin și intens. Pe lângă testele și controalele clasice de rutină care trebuie făcute în timpul sarcinii, există atâtea lucruri de făcut, chiar și amuzante, atunci când ai un bebeluș „pe drum”. Dacă sarcina este fiziologică și se desfășoară fără prea multe probleme, cele nouă luni de așteptare reprezintă ocazia perfectă de a te dedica altor activități decât de obicei, cu siguranță distractive!

Momente frumoase în sarcină. Iată 10 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a naște:

1. Răsfață-te cu momente intense de relaxare

Pentru a te bucura pe deplin de sarcină, încetinește ritmul și trăiește cât mai mult în prezent. Aceste momente nu se vor mai întoarce niciodată. De aceea, bucură-te din plin de lunile în care îți porți în pântec viitorul copil și răsfață-te cu câteva momente plăcute numai pentru voi: de la o plimbare în parc, la o înghețată în cel mai drăguț loc. Bucură-te de toate clipele trăite!

2. Fă cumpărături pentru copil!

Ce ar putea fi mai distractiv decât o zi petrecută la magazine cumpărând tot felul de hăinuțe și accesorii minuscule? Iar dacă vrei să te concentrezi pe sustenabilitate, încearcă să cumperi haine chiar de la alte mămici, la prețuri foarte avantajoase. Se știe că în primele luni, hăinuțele bebelușului nu apucă să se uzeze. Ba chiar unele rămân nepurtate, deoarece bebelușii cresc foarte repede.

3. Răsfăț și masaje pentru bebeluși

Începând cu a cincea lună de sarcină, viitoarea mamă începe să perceapă mișcările copilului. E momentul să profiți de relaxare pentru a te juca cu copilașul tău. O mângâiere pe burtă va fi suficientă pentru a-l simți pe cel mic! Alternativ, mai ales dacă ai zone deosebit de dureroase ale corpului, răsfață-te cu un masaj frumos (potrivit pentru sarcină, desigur!) și bucură-te din plin de relaxare.

4. O ședință foto

Sarcina este un moment special care merită imortalizat și adăugat la colecția de amintiri. De aceea, o ședință foto cu burtica, împreună cu viitorul tătic, poate deveni o amintire prețioasă de prețuit, precum și o activitate distractivă de făcut înainte de naștere.

5. Programează o seară de film

Același lucru este valabil și pentru cărți și filme! De la filme din cinematografe la platforme de streaming, astăzi avem la dispoziție o ofertă cinematografică cu adevărat largă și variată. De la titluri lacrimogene la titluri mai dedicate, lasă-te purtat de „poftele” tale și… delectează-te!

6. Relaxează-te cu o carte bună

Sarcina este, de asemenea, momentul ideal pentru a citi cât mai mult. În ceea ce privește genul, ai într-adevăr o mulțime de opțiuni. Dacă preferi lecturi tematice, poți cumpăra una dintre numeroasele cărți care însoțesc femeile de la sarcină până la naștere sau postpartum. Sau, de ce nu, să te răsfeți cu plăcerea de a citi toate acele romane pe care le-ai lăsat deoparte din lipsă de timp: în timpul sarcinii ai încă o „scuză” pentru a te răsfăța cu o după-amiază plăcută pe canapea cu o carte în mână!

7. Extinde-ți cercul de prieteni

Discuția cu alte viitoare mame, în care să îți expui îndoielile și temerile sau împărtășirea sfaturilor și așteptărilor este unul dintre cele mai distractive lucruri atunci când ești însărcinată. Ca să nu mai vorbim că celelalte viitoare mame sunt singurele care sunt cu adevărat fericite să îndure discursuri foarte lungi despre alăptare, scutece și cărucioare.

8. Momente frumoase în sarcină: Încearcă pictura pe burtă

Arta de a-ți picta bebelușul a apărut de ceva timp. Apelează la un specialist sau cineva talentat și încearcă cele mai cool picturi. Atenție doar la ce vopsea se folosește. Să fie una în acord cu perioada sarcinii.

9. Sport în timpul sarcinii: de ce nu?

Dacă sarcina se desfășoară bine și fără complicații speciale, poți face în siguranță sport. Important este să alegi activități adecvate și să eviți să faci efort mare. Prin urmare, este mai bine să apelezi la un instructor pentru a primi ajutor și îndrumare specializate. Poți alege să practici aerobic în apă sau yoga, extrem de utile în timpul sarcinii. Te vei distra și îi vei face un bine corpului tău (și, prin urmare, copilului tău) și astfel, vei putea elibera tensiunile pe care sarcina le aduce cu ea.

10. Alege numele copilului

Momentul alegerii numelui copilului este întotdeauna foarte emoționant. Poți căuta variante de nume pe web sau chiar să te inspiri din albumul de familie. Este o activitate foarte distractivă! Ce zici, cât timp îți va lua să găsești numele potrivit pentru copilul tău?

 

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents