9 moduri simple pentru a-ți detoxifia organismul cu ajutorul lămâilor

9 moduri simple pentru a-ți detoxifia organismul cu ajutorul lămâilor

Cum poți obține o detoxifiere a întregului organism, cu un singur ingredient simplu? Ia te uită. Ai aici 9 moduri simple pentru a-ți detoxifia organismul cu ajutorul lămâilor.

 

 

Știai că, cea mai bună metodă de a-ți detoxifia organismul este cea bazată pe consumul de lămâi.

– Lămâile sunt bogate în vitamina C, motiv pentru care sunt cele mai bune atunci când vine vorba despre detoxifierea organismului tău, de toate toxinele și substanțele chimice nocive.

– Ori de câte ori te simți slăbită, obosită sau pur și simplu fără energie, consumă lămâi, pentru a-ți recăpăta puterea și a-ți energiza organismul!

 

9 moduri simple pentru detoxifierea organismului, pe bază de lămâi:

Iată cum poți introduce consumul de lămâi în rutina zilnică și să te simți uimitor de bine:

  1. Începe ziua cu un smoothie

Ai auzit probabil acest lucru de nenumărate ori, dar Da, trebuie să ții cont că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. De aceea este foarte important să-ți începi ziua într-un mod corect, cu ingredientul potrivit, astfel încât să stimulezi sistemul digestiv și metabolismul.

Amestecă suc de lămâie proaspăt stors, cu câteva felii de lămâie și bucură-te de gust!

  1. Adaugă aromă mâncării tale

Ai nevoie de condimente pentru salatele tale? Lămâile sunt cele mai potrivite. Stoarce câteva lămâi și adaugă zeama peste salate sau alte feluri de mâncare. În curând, vei uita de sare și vei prefera zeama de lămâie.

  1. Pregătește un tonic cu lămâie

Ai nevoie de: apă filtrată, rece, 1 lingură oțet de mere, 1/2 lingură miere și puțin piper. Amesteci ingredientele într-un pahar și consumi acest tonic. Este de departe mai bun ca orice detox cumpărat din comerț.

  1. Lămâi pentru dressingul folosit la salate

Renunță la dressingul din comerț și pregătește-l chiar tu. Amesteci suc de lămâie, ulei de măsline și puțină miere. Vei obține o aromă deosebită.

  1. Prepară o pastă

Amesteci sucul unei lămâi, cu puțină curcuma și vei obține cea mai bună soluție pentru curățarea pielii încărcată de toxine.

  1. Apa cu lămâie este cea mai bună

De ce să bei apă simplă, când poți adăuga în ea o felie de lămâie și de castravete? Astfel, cu această apă îți vei îmbunătăți digestia și îți vei detoxifia organismul.

  1. Lămâie și ghimbir

Storci 2 lămâi și adaugi ghimbir (o bucățică de 2 cm). Această combinație puternică este excelentă pentru sezonul de iarnă, împotriva răcelii și a gripei. Bei amestecul dintr-o singură înghițitură.

  1. Ceaiul de lămâie – delicios!

O ceașcă de ceai este întotdeauna binevenită, dar ce zici de o ceașcă de ceai cu aromă de lămâie? Sună bine, nu-i așa? Ei bine, adaugi zeamă de lămâie în ceaiul tău și vei obține o aromă delicioasă. Bucură-te de elixirul tău de sănătate!

  1. Adaugă lămâi sucului tău

Fiecare suc de legume poate fi și mai bun la gust, dacă adaugi suc de lămâie în el. În plus, va fi și mai sănătos.

 

My title page contents