Măști de vară pentru păr. 5 măști pentru un păr sănătos chiar și în timpul verii

Măști de vară pentru păr. 5 măști pentru un păr sănătos chiar și în timpul verii

Măști de vară pentru păr lung, sănătos chiar și în timpul verii. Tratarea părului vara este foarte importantă. Soarele și sarea reprezintă o problemă reală, dar cu ajutorul unor măști, părul va avea un aspect sănătos și frumos.

 

Părul trebuie îngrijit continuu, dar mai ales vara, la plajă. Vântul, apa sărată și soarele sunt o problemă reală pentru sănătatea părului, mai ales a celui lung. Nu este nevoie să cheltui atât de mulți bani pentru produsele de păr. Te poți descurca și cu câteva ingrediente pe care le ai acasă în frigider.

 

Iată cum poți face niște măști de vară pentru păr, fără a cheltui prea mulți bani:

1. Mască pentru păr friabil

Iei două linguri de fulgi de ovăz și-l lași la înmuiat timp de două ore în lapte fierbinte, apoi amesteci totul. După ce s-a răcit, aplici masca de ovăz pe păr și o lași să acționeze timp de un sfert de oră. Speli apoi părul cu șampon neutru, clătești bine cu apă și părul va fi mai puternic imediat.

2. Mască pentru păr fragil

Amesteci o lingură de miere cu un borcan de iaurt și aplici masca rezultată pe lungimea părului. Sigilezi părul cu folie de plastic și lași masca să funcționeze timp de o oră. Apoi clătești și speli cu șampon, în mod obișnuit.

3. Mască de păr pentru hrănire

Combini două linguri de migdale zdrobite cu două linguri de ulei de migdale dulci, apoi întinzi masca rezultată pe păr. Acoperi părul cu folie alimentară și peste pui un prosop sau un batic cald. Lași să acționeze circa o oră.

4. Mască pentru păr uscat

Iei ulei de măsline sau ulei de argan și masezi părul pentru strălucire. Lași să acționeze toată noaptea și apoi speli părul cu un șampon neutru.

5. Mască pentru păr vopsit

Amesteci 3 linguri de miere și trei linguri de apă caldă, apoi întinzi masca rezultată pe păr. Lași să acționeze, apoi speli părul cu un șampon lejer.

My title page contents