Ce cadouri să alegi pentru noii părinți? 7 idei de cadouri pentru noii părinți

Ce cadouri să alegi pentru noii părinți? 7 idei de cadouri pentru noii părinți. Ești în căutarea unor cadouri pentru noii părinți? Pe lângă cadourile clasice pe care le facem mereu, ar fi recomandat să luăm în considerare și oferirea de lucruri utile sau creative și originale care nu au legătură cu copiii.

Așadar, să alegem atât cadouri concepute exclusiv pentru mamă sau tată sau un cadou comun pentru ambii părinți. Cu siguranță vor fi apreciate.

Ce cadouri să alegi pentru noii părinți? 7 idei de cadouri

Mai mult decât orice, noii părinți au nevoie de timp liber, relaxare, răsfăț și distracție. Următoarele cadouri ar putea fi foarte binevenite;

1. Un voucher cadou pentru babysitters

După primele luni, noilor părinți le poate fi dificil să petreacă ceva timp departe de copil. Cu siguranță vor fi obosiți și epuizați. Așadar, un voucher cadou pentru a-și putea permite serviciile unui babysitter i-ar putea surprinde plăcut.

Voucherul le va permite să utilizeze gratuit serviciile de babysitting, dacă doresc să iasă puțin în oraș sau doar să se relaxeze.

2. O cină plătită la cel mai bun restaurant

A avea parte de o cină frumoasă, a mânca alimente de calitate și fără grabă poate fi o problemă în primele luni după naștere. Mama este atât de ocupată cu copilul ei, încât s-ar putea să nu aibă timp să pregătească o masă bună sau să iasă la cumpărături. Din acest motiv, oferirea unui voucher părinților pentru o cină frumoasă în doi, într-un restaurant frumos, ar putea fi o idee grozavă.

Alege un restaurant preferat de cuplu și care să fie situat în apropierea casei lor. În acest fel, cei doi noi părinți vor putea lua o cină așa cum și-au dorit de mult timp. Vor fi liniștiți știind că nu sunt departe de copil (care între timp poate fi lăsat cu bunicii sau cu bona).

3. Tratament balnear pentru doi

Noii părinți au nevoie de relaxare ca de aer. Cu siguranță îi poți răsfăța oferindu-le un voucher pentru un tratament balnear. Acest cadou le va permite să testeze o varietate de experiențe care vor revigora corpul și vor relaxa mintea.

Poți căuta un centru de wellness de calitate în zonă. Pe lângă faptul că vor petrece momente relaxante, vor avea grijă și de sănătatea lor și vor avea ocazia să trăiască împreună o zi romantică, departe de scutece și biberoane.

4. Un serviciu de curățenie

Un astfel de cadou poate fi cu adevărat util. Să vină cineva și să-ți curețe toată casa, să-i dea un aer fresh, fără ca tu să obosești, nu poate fi decât extraordinar!

Prin urmare, ia legătura cu o firmă de curățenie sau găsește o persoană în zonă, disponibilă câteva ore, și stabilește un timp și un preț pentru care poate face acest serviciu.

5. O carte utilă pentru noii părinți

Dacă noii părinți sunt iubitori de lectură, le poți dărui o carte bună. Poate chiar vor aprecia mai mult cărțile care îi pot ajuta în această etapă importantă a vieții; sau cărțile care îi fac să zâmbească despre cele mai amuzante aspecte ale parentingului.

6. Un obiect util hobby-ului lor preferat

Oferirea unui obiect care îi încurajează să se dedice activităților manuale (gătit, bricolaj, cusut, tricotat) sau fizice (jogging, ciclism, tenis, sală de fitness) pe care le iubesc cel mai mult ar putea fi cu siguranță bune pentru spirit și corp.

Află care sunt pasiunile lor și gândește-te la un dar original.

7. Tricouri drăguțe pentru părinți și familie

Noii părinți sunt mândri de statutul lor și se bucură de împărtășirea veștii cu alții. Îi poți ajuta să-și promoveze bucuria oferindu-le un set de tricouri personalizate.

Există mai multe modele care sunt perfecte pentru noii părinți, inclusiv cele care pot fi personalizate cu numele părinților, cu numele copiilor sau cu data nașterii. Există, de asemenea, pijamale personalizate și ar fi un dar util și haios pentru întreaga familie.

My title page contents