Educatie alternativa pe oradecreativitate.ro

 Oradecreativitate.ro s-a lansat (cum altfel?) in saptamana Scoala Altfel. Samsung,  Starcom MediaVest Group si Fundatia Friends For Friends au lansat acest proiect educational alternativ, gandindu-l ca un instrument util profesorilor si care le poate dezvolta elevilor creativitatea, implicandu-i in proiecte variate pe parcursul anului scolar.

OraDeCreativitate.ro propune o abordare noua, practica si orientata spre rezultate. Site-ul contine informatii si instrumente utile ce pot fi combinate, modificate sau dezvoltate dupa nevoile fiecarei clase, de la I – IV, V – VIII, IX – XII cat si pe teme (mediu / arta si cultura / stiinta).

Pentru un orar complet de activitati, profesorii pot urmari meniul portalului, atat pentru exercitii pe care sa le insereze in programul lor zilnic, cat si pentru articole si resurse practice. Totodata, OraDeCreativitate.ro le ofera educatorilor o abordare integrata a procesului educational, fiindu-le alaturi din faza de planificare a activitatilor pana la evaluare.

„Odata cu introducerea si construirea pe piata locala a unei noi categorii de produse Galaxy Note, am lansat si platforma Manifest de Creativitate care, in cei trei ani de existenta, a fost extinsa si, totodata, imbratisata de consumatori. Daca in primul an i-am inspirat pe consumatori sa se exprime creativ cu ajutorul Galaxy Note, anul acesta am facut un pas mai departe si am creat un spatiu folosind ideile lor creative – Notelier, in cadrul Carturesti. Ne bucuram ca aceasta platforma a inspirat initiativa OraDeCreativitate.ro”, a spus Mihaela Stanoiu, Head of Corporate Marketing in cadrul Samsung Electronics Romania.

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents