Hot punch cu Amaretto

Hot punch cu Amaretto – Atunci când faci o plimbare într-o zi geroasă de iarnă, primul gând e să ajungi la căldură și să bei ceva fierbinte care să te încălzească rapid. De aceea, un  punch fierbinte cu Amaretto poate fi alegerea potrivită.

De asemenea, punch-ul este o alegere minunată și atunci când organizezi o petrecere. Ba chiar îl poți prepara împreună cu invitații, în funcție de preferințele acestora. Astfel, petrecerea va fi și mai distractivă. Este, de asemenea, una dintre cele mai simple și mai ieftine opțiuni de băutură pentru o zi festivă sau o întâlnire cu cei dragi într-o zi geroasă de iarnă.

Hot punch cu Amaretto

Porții: 4

Preparare: 5 minute

Ai nevoie de:

Miezul de la un baton de vanilie

200 ml sirop de afine

400 ml suc de vișine

200 ml suc de portocale

200 ml de apă

30 g zahăr

4 cuișoare

2 batoane de scorțișoară

100 ml lichior Amaretto

1 lămâie

 

Pregătești așa:

Într-un vas, pe foc, pui împreună miezul de vanilie împreună cu sucurile de fructe, siropul de afine, zahărul, cuișoarele, apa și cu cele două batoane de scorțișoară tăiate jumătăți.

Cu puțin înainte de a fierbe amestecul, îl iei de pe foc și adaugi lichiorul Amaretto, apoi torni punch-ul în pahare. Mai poți adăuga, după preferințe, mirodenii și coajă de lămâie. Servești punch-ul fierbinte alături de fursecuri cu migdale.

My title page contents