Zodii si copii

TAUR – NEGOCIATORUL (20 aprilie – 20 mai)

 

Bebelusul.

Este linistit, bland, zambaret, iubitor, rabdator, dar si lent, lenes, incapatanat si foarte gurmand. Se simte bine intr-un mediu familiar, langa oameni sau copii pe care ii cunoaste si iubeste extrem de mult confortul personal. Nu-l vei vedea niciodata jucandu-se nestingherit, cum fac alti copii, daca e ud sau murdar.

Fara sport

De asemenea, este total impotriva exercitiilor fizice, el fiind o fire lenta, asa ca mersul va aparea in viata lui in ritmul propriu. La fel va face toate lucrurile, pentru ca Taurasul uraste sa se grabeasca sau sa fie grabit.

Gourmand

Cum mancatul este una dintre marile placeri ale vietii lui, ai mare grija la cantitatea si calitatea mancarii pe care i-o servesti. De altfel, nu va primi nicio lingurita cu ce vrei tu sa-i dai, pana nu va obtine ceea ce el isi doreste sa manance. Asta pentru ca exceleaza inca de mic la capitolul negociere si, fiind foarte incapatanat, rareori se intampla sa nu castige. Nu uita si nu iarta nimic si nu-i plac nici schimbarile.

Copilul.

Are nevoie sa se simta in siguranta mai mult decat orice alt semn zodiacal, astfel incat sa pastrezi armonia in casa ar putea deveni vital pentru micul tau Tauras. Mutarea in alta casa, la alta scoala ori divortul parintilor ar putea deveni un motiv serios de ingrijorare.

Eu si ai mei

Copilul Taur va manifesta un acerb sentiment de proprietate – ce-i al lui, e numai al lui, astfel incat cei care ii vor fura jucaria sau dulciurile (mai ales ca e vorba de mancare!) vor ramane etern pe lista lui de dusmani. Si nu uita ce am zis mai sus, un Taur nu uita si nu iarta niciodata!

Inca din copilarie va trebui sa il temperezi cand vine vorba de mancare. Adora pur si simplu sa manance, de asta va trebui sa-i restrictionezi accesul inca din copilarie, altfel va avea probleme cu greutatea, un motiv de ingrijorare pentru Taurul adult.

La scoala

La scoala, Taurul va pastra ritmul, lent, greoi, insa ceea ce ii intra in cap, acolo va ramane pentru totdeauna. Il va atrage arta si muzica, va incerca sa-i cucereasca pe colegi cu multe noutati si va fi foarte apreciat si indragit de copii, dar si de profesori.

Cand va descoperi ca lumea nu este la fel de sincera cum este el, Taurul va suferi mult, isi va pierde increderea in ceilalti si va avea nevoie de tine pentru a si-o recupera. De fapt, un Tauras va avea mereu nevoie de umarul cuiva pe care sa planga, sa povesteasca experientele de peste zi, toate acestea il ajuta sa-si reincarce bateriile.

Adolescentul.

Fiind o persoana practica si de incredere, maturizarea Taurului nu va lasa urme adanci in viata lui. Va prefera cercul persoanelor mature, de la care are ce invata, prietenii apropiati in care are incredere. Are maniere de invidiat pentru varsta lui, pe care acum le desavarseste, si tine foarte mult la hainele lui si la felul cum se prezinta in societate.

Cum il ajuti?

Sa te stie mereu de partea lui, sa stie ca se poate baza pe tine si sa nu-l iei niciodata decat in serios!

My title page contents