Cum să ai un ten sănătos pe tot parcursul verii

Cum să-ți cureți tenul cu metodele bunicii? Iață 4 metode!

Zile lungi, soare puternic și mult timp petrecut în aer liber. Deși sezonul estival este perfect pentru aventuri și relaxare, poate fi și destul de solicitant pentru pielea noastră. Iată câteva sfaturi esențiale și produse recomandate pentru a ne menține pielea sănătoasa și strălucitoare pe tot parcursul verii.

 

  1. Protecția solară este esențială

Expunerea prelungită la soare poate cauza îmbătrânirea prematură a pielii și apariția petelor pigmentare. Pentru a te proteja, este vital să folosești zilnic un produs cu protecție solară.

 

Recomandare:

Crema de zi cu SPF15 de la Bruno Vassari oferă protecție și tratamentul necesar pentru apărarea tenului de daunele produse de radiațiile ultraviolete. Conține filtre solare, Vitamina C și un complex antioxidant ce protejează împotriva radicalilor liberi.

 

  1. 2. Hidratare intensă

Temperaturile ridicate și umiditatea pot deshidrata pielea. Este important să folosești produse care mențin hidratarea, fără să încarce.

 

Recomandare:

Guinot Hydrazone, o cremă-tratament de zi și de noapte, cu acțiune de hidratare durabilă, potrivită pentru toate tipurile de piele.

 

  1. Curățare blândă

Transpirația și praful din aer pot bloca porii, ducând la apariția imperfecțiunilor. Curățarea tenului de două ori pe zi este esențială pentru a menține pielea curată.

Recomandare:

Lapte demachiant Academie, care curăță și îndepărtează machiajul, ameliorând senzația de disconfort.

 

  1. Exfoliere periodică

Exfolierea ajută la îndepărtarea celulelor moarte și la prevenirea blocării porilor. Optează pentru un produs blând pentru a nu irita pielea.

 

Recomandare:

Guinot Gommage Biologique, un scrub natural cu acizi delicați din fructe, fără granule, ce înlătură blând  celulele moarte pentru a revigora aspectul tenului și strălucirea pielii.

 

  1. Evită produsele grele și uleioase

Produsele prea grase pot contribui la apariția coșurilor și la îngrășarea tenului. Alege-le pe cele cu formule lejere, non-comedogenice.

 

Recomandare:

Bruno Vassari Cleansing Gel Pure Solution, un gel pentru curățare în profunzime și demachiere. Elimină toate impuritățile pielii, închide porii si normalizează secreția de sebum.

 

Sfaturi suplimentare:

  • Consumă multe fructe și legume bogate în vitamine și antioxidanți.
  • Evită expunerea directă la soare în orele de vârf (10:00 – 16:00).
  • Poartă pălării și ochelari de soare pentru protecție suplimentară.

 

Adoptând aceste obiceiuri și produse în rutina ta de îngrijire, vei putea să te bucuri de o piele sănătoasă și frumoasă pe tot parcursul verii!

 

Mai multe produse profesionale de îngrijire găsești pe shop.el-studio.ro.

 

My title page contents