Peste 9.400 de oameni in dificultate sustinuti, peste 60 de companii partenere implicate in proiectele organizatiei, 3.000 de donatori si peste 900 de voluntari cooptati. Acesta ar fi un rezumat in cifre pentru activitatea United Way Romania in 2014. Toate eforturile si implicarea partenerilor au fost rasplatite in cea de-a 10-a editie a galei United Way, desfasurata la club Stejarii.

Gala United Way din acest an a stat sub semnul mesajului „Schimbarea incepe cu noi”. Evenimentul a adunat pe scena donatori, voluntari, reprezentanti din ONG-uri si autoritati care s-au implicat de-a lungul anului in proiectele sustinute de fundatie, personalitati care au promovat cauzele sociale, dar si cativa dintre beneficiarii directi ai proiectelor United Way.

Membrii Societatii Tocqueville a United Way Romania, care ofera peste 10.000$ pe an in nume personal, au urcat pe scena pentru a primi trofeele si pentru a vorbi despre ceea ce ii motiveaza sa se implice la un nivel atat de înalt.

Andreea Raicu a fost primit un premiu special, alaturi de cei mai implicaţi voluntari si alergatori care au strans fonduri pentru United Way la Maratonul si Semi Maratonul Internaţional Bucuresti 2014.

Multi oameni inteleg gresit filantropia si cred ca a dona inseamna doar atat – un act de caritate. United Way inseamna mai mult decat filantropie, inseamna investitie – in educatie, sanatate – o investitie care are un impact real asupra societatii si a viitorului nostru – Radu Florescu, Presedintele Fundatiei United Way Romania.

United Way i-a premiat si pe cei mai implicati voluntari in programul de tutorat si mentorat, care au oferit din timpul si cunostintele lor pentru a ajuta copii si tineri in dificultate. De asemenea, Presedintele Boardului United Way Romania, Radu Florescu, a oferit doua premii speciale unei familii care a reusit, cu ajutorul programului „Invata sa reuseseti”, sa sustina 4 copii in scoala – fiul cel mare fiind deja la facultate – si Scolii gimnaziale nr. 126 din București, unul dintre partenerii United Way cei mai dedicati in programul Academia Profesorilor.

Organizarea Galei a fost posibila cu sprijinul GlaxoSmithKline, Kinstellar, KPMG, DLA Piper, Dacris, Raiffeisen Leasing, Stejarii Country Club si Privileg Catering.

Evenimentul a fost prezentat de Alexandru Constantin si Diana Bart (Prima TV) si s-a bucurat de prezenta E.S. Dan Ben-Eliezer, Ambasadorul Israelului in Romania, E.S. Park Hyo-sung, Ambasadorul Coreei de Sud in Romania si E.S. Philippe Bekke, Ambasadorul Belgiei in Romania.

My title page contents