Trucuri de îngrijire și styling pentru un păr strălucitor

Să ridice mâna sus cine își dorește un păr strălucitor în fiecare zi! Tu, ea, chiar și el? Da, eram convinși de acest lucru!

Expunerea zilnică la factorii poluanți, la produsele de stying și la ustensilele de coafat, reduc din sănătatea părului, prin urmare și din strălucirea acestuia. Cum poți remedia acest lucru? Doar cu un ritual de îngrijire corespunzător, cât și cu produse speciale. Iată câteva sfaturi din partea stiliștilor Keune România:

Spală-ți corect părul:

–           Spală, clătește, repetă. Ei bine, aceștia sunt pașii corecți. Prima șamponare va îndepărta impuritățile, iar a doua va îl trata;

–           După ce aplici balsamul sau tratamentul, fă și un masaj scalpului. Acesta va stimula circulația sângelui, ceea ce vă încuraja procesul de creștere al părului. Nu e nevoie de mișcări apăsate, nu uita că atunci când cuticula este deschisă, trebuie să fii mai delicat;

Optează pentru produse profesionale:

Acestea conțin ingrediente mai de calitate și mult mai concentrate, prin urmare rezultatele se vor face vizibile într-un timp mai scurt, comparativ cu al produselor care se află pe rafturile supermarketurilor.

Optează pentru spray-uri de strălucire:

Pentru că spălarea zilnică a părului nu este recomandată, te încurajăm să folosești un produs care să sporească strălucirea naturală. Cel mai ușor și mai eficient dintre acestea este chiar Keune Brilliant Gloss Spray, un produs profesional care poate fi găsit în toate saloanele partenere Keune România. Acesta îmbracă părul într-un voal ultra-fin, oferindu-i o strălucire extraordinară. Stai fară griji, nu încarcă firul de păr, indiferent de cantitatea aplicată. Efectul incredibil de strălucire se păstrează pe toată durata zilei, părul este flexibil și ușor de stilizat. Cu Tehnologia DLP², acesta oferă firelor protecție împotriva agresiunilor exterioare și a radicalilor liberi.

Keune Brilliant Gloss Spray are o formulă fară uleiuri, ceea ce oferă părului o strălucire naturală, fară acel efect nedorit de păr seboreic.

Cauți un produs de finisare indispensabil!? Îl găsești în saloanele partenere Keune Romania.

 

 

Preț:  30 lei

My title page contents