NIVEA lanseaza caravana #LikeYourself

NIVEA lanseaza caravana #LikeYourself

NIVEA lanseaza caravana #LikeYourself, un proiect educational ambitios, dedicat adolescentelor. Incepand din octombrie 2016, caravana NIVEA #LikeYourself va vizita liceele din tara pentru a le vorbi elevelor despre importanta ingrijirii pielii.

In era retelelor de socializare, parerea celorlalti face parte din stilul nostru. Noua masura a popularitatii si a increderii in noi au devenit like-urile de pe Facebook sau Instagram, fenomen accentuat in randul adolescentelor. In acest context, NIVEA Romania anunta lansarea campaniei #LikeYourself, un proiect educational ambitios care isi propune sa transmita, fetelor, ca ingrijirea este primul pas pentru a avea incredere in ele si pentru a se simti bine in pielea lor.

Caravana #LikeYourself

Ideea campaniei #LikeYourself a pornit de la un studiu recent*, conform caruia doar 10% dintre romance considera ca este important sa aiba grija de pielea lor, Romania situandu-se pe ultimul loc in regiune la acest capitol. Rezultatele cercetarii mai arata ca, in anul 2015, doar una din trei gospodarii din tara noastra a achizitionat cel putin o data pe parcursul unui an o crema de fata sau de corp.

Bloggerite de top

Pentru ca obiceiurile de ingrijire se formeaza in adolescenta, campania #LikeYourself se adreseaza tinerelor, cu provocarea de a-si da primul Like ele insele si de a deveni o sursa de inspiratie pentru cei din jur. Demersul este sustinut de trei dintre cele mai apreciate bloggerite din fashion & beauty, Andreea Ibacka, Laura Musuroaea si Maria Dragason (Special Koko).  Pentru anuntarea campaniei #LikeYourself, cele trei ambasadoare au pregatit un manifesto care explica proiectul si surprizele pregatite de NIVEA. Filmul poate fi accesat aici.

Despre adolescente

„Adolescenta este perioada in care ne conturam atitudinile si ne formam multe dintre obiceiurile cu privire la rutina noastra de ingrijire. De aceea, e foarte important sa primesti informatia potrivita la momentul potrivit. Prin campania #Likeyourself ne propunem sa fim alaturi de consumatoarele noastre de maine si sa le transmitem ca ingrijirea este primul pas spre a se simti bine in pielea lor, a declarat Carmen Pavel, Marketing Manager, Beiersdorf Romania.

Caravana NIVEA #LikeYourself incepe turul national pe 25 octombrie.

In fiecare liceu, va avea loc o sesiune de o ora in care echipa NIVEA va discuta cu adolescentele despre importanta ingrijirii pielii.

Pentru ca sesiunea sa fie interactiva si interesanta, NIVEA a lansat si aplicatia de mobil #LikeYourself, prin care elevele au acces la informatii despre rutina de ingrijire si produsele care li se potrivesc, sfaturi si recomandari de ingrijire si make-up, quizuri si concursuri.

Premii

De asemenea, trei adolescente inscrise in aplicatie vor avea sansa sa castige premiul cel mare: cate o sesiune de shopping alaturi de ambasadoarele campaniei si o sedinta foto pentru coperta unei reviste glossy care va fi mentionata ulterior.

Pentru a afla mai multe detalii despre campania #LikeYourself, urmariti site-ul NIVEA si pagina de Facebook.

 

My title page contents