PAM PAM te invita intr-o “Calatorie muzicala pe aripile vantului”

PAM PAM

In asteptarea sarbatorilor de iarna, PAM PAM – trupa de teatru muzical educativ pentru copii iti aduce muzica si veselie pe portativ! Pentru ca,  PAM PAM te invita intr-o “Calatorie muzicala pe aripile vantului”.

 

Sambata, 3 decembrie, de la ora 11:00 la Teatrul Elisabeta, Pia, Vio si Kito te asteapta la spectacolul muzical educativ, “Calatorie muzicala pe aripile Vantului”.  Timp de 50 de minute spectatorii cu mic cu mare vor fi purtati intr-o calatorie muzicala imaginara. Aici,  personajele principale vor invata ritmuri si cantece specifice diferitelor tari precum Spania, Egipt, Mexic, Romania. Vor canta, vor invata cativa pasi simpli de dans, dar si diferite stiluri de muzica. Rock and Roll, Clasica, Jazz, Country, Hip-Hop, Opera, Break Dance si Traditional Romaneasca. Tot ei vor juriza, dar mai ales se vor distra, toate doar pe aripile Vantului.

 “Calatorie muzicala pe aripile Vantului”

“Calatorie muzicala pe aripile Vantului” este povestea a trei prieteni, instrumente muzicale Vio (vioara), Pia (pian) si Kito (chitara). Acestea cu sunetele si muzica lor, fac viata mai frumoasa. Pinguinul Pam-Pam si ursul panda Bum-Bum sunt doua mascote jucause ce completeaza perfect trio-ul.

Cum si unde?

Cei trei prieteni nu reusesc sa se decida unde vor merge in vacanta. Si ce fac? Se hotarasc sa faca un spectacol „Mascotele au talent” pentru a ajunge la o concluzie.  Insa, Vantul le strica planurile. Pam-Pam si Bum-Bum, cei doi simpatici umflatei, sunt luati pe sus si trebuie salvati! Cei trei prieteni Pia, Vio si Kito vor porni intr-o calatorie in jurul lumii pe o claviatura muzicala in cautarea prietenilor lor! Copii si parinti se pot bucura de calatoriile fantastice “pe aripile Vantului” ale celor trei prieteni. Ei vor reusi sa ii salveze pe Bum-Bum si Pam-Pam.

Povesti pentru copii si parinti

Spectacolul “Calatorie muzicala pe aripile Vantului” este o poveste frumoasa si educativa. Mici si mari invata intr-o alta forma despre valorile care conteaza cu adevarat in relatiile interumane. Invata despre prietenie, despre cum sa imparti si cum sa ne acceptam unii pe altii, chiar daca suntem diferiti. Invata despre cum sa fim deschisi sa incercam lucruri noi si despre cum sa nu renuntam usor.

Pia, Vio si Kito

La final spectacolului Pia, Vio si Kito ii vor invata pe cei mici, parinti si bunici cel mai frumos Imn de Craciun compus de Trupa PAM PAM! Toti copiii care vor participa la spectacol vor primi un CD special cu melodiile trupei PAM PAM!

Biletele pentru spectacolul de sambata 3 decembrie, se pot achizitiona de la casa se bilete a teatrului Elisabeta si online de pe www.teatrulelisabeta.ro. Pret bilete: 25 si 35 ron. Spectacolul este recomandat copiilor incepand cu varsta de 2 ani. Mai multe informatii despre spectacol si trupa PAM PAM, gasiti pe site: http://www.pam-pam.ro si pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

 

 

 

My title page contents