Imi place ciocolata. In orice forma. Si sub orice textura. Nu ma dau in laturi sa incerc combinatii inedite: sare, menta, violete, piper roz, goji si orice fel de nebunii.

 

Si cum imi place sa gatesc si sa combin tot felul de ingrediente care mai de care mai sanatoase, uite ce am ticluit.

Cand lumea geme in jur dupa ciocolata, ma pun pe mixat urmatoarele:

Miez de avocado bine copt, 3-4 linguri de ulei de cocos, unt de cacao, 50 gr de bloc de cacao sau 4 linguri de pudra de roscove, miere de albine/ sirop de roscove, vanilie si voie buna cat cuprinde. Si blendaruiesc pana obtin o crema fina si onctuoasa.

O poti consuma ca atare. O poti folosi ca si crema la tort. Sau o poti considera baza pentru alte mixuri. Daca vrei mai mult decat atat, atunci o poti desavarsi cu 2 linguri de mascarpone pentru o crema matasoasa si divina ( in varianta clasica) sau in varianta raw – sa o alinti cu miez de banane si sa te ridici la cer.

Crede-ma, lumea iti va cadea la picioare!

My title page contents