O seara cu totul speciala cu muzica live marca Sore a adus vedetele pe catwalk la Bucuresti Mall, in cateva dintre cele mai atragatoare tinute de sezon.

Animat de cunoscutul DJ de radio Vali Barbulescu, show-ul din seara de 25 noiembrie a adus in lumina reflectoarelor piese vestimentare si accesorii în voga din colectiile de iarna ale unor branduri de top din centrul comercial Bucuresti Mall, care in septembrie 2015 a sarbatorit 16 ani de la inaugurare.

Momente speciale avand in centrul atentiei vedete din showbiz-ul romanesc au marcat Fashion Show-ul Bucuresti Mall.
In deschidere, Sore (viitoare mamica) a incalzit atmosfera si a incantat publicul cu cele mai populare melodii ale sale intr-un recital live.
Adelina Pestritu, Ilinca Vandici, Ellie White, Iuliana Luciu, Anca Serea, Geanina Ilies si Adrian Nartea au defilat in tinute trendy si elegante din colectiile de sezon, reflectand tendintele actuale in moda.

Daca ai ratat acest eveniment, esti asteptata pe 2 decembrie la Plaza Romania, la un alt spectacol inedit de fashion & beauty.

Alaturi de vedete, publicul a putut admira combinatii moderne si elegante din colectiile unor marci de renume precum Gant, Stefanel, Guess, Marks & Spencer, Promod, Camaïeu, LC Waikiki, Koton, Lee Cooper, Timeout, Tom Tailor, Colins, Aldo, Ecco, Otter, Bata, CCC, Il Passo, Accesorize. Intreaga prezentare de moda a purtat semnatura Directorului artistic & styling Maria Andrei.

 

My title page contents