5 remedii naturale pentru gâtul ridat

Descoperă 5 remedii naturale pentru gâtul ridat! De multe ori ne îngrijim foarte mult fața, corpul, părul dar, multe dintre noi, negljăm pielea gâtului. Astfel că, de multe ori se întâmplă ca atunci când ne hidratăm fața să ne oprim chiar sub bărbie.

De-a lungul anilor însă, pielea gâtului este afectată de semnele trecerii timpului și ne confruntăm prematur cu apariția de pete și riduri. Nu trebue să utăm însă că, pielea lăsată și slăbită a gâtului este primul indicator al vârstei.

Cum tratezi pielea lăsată a gâtului? Iată 5 remedii naturale pentru gâtul ridat care fac minuni:

Cum să tonifiezi pielea gâtului?

Pentru a încetini aparția semnelor bătrâneții, dar și pentru a tonifia gâtul și a-i oferi un aspect mai tineresc, ai nevoie de perseverență. În plus, poți face multe lucruri pentru a întări pielea lăsată a gâtului. În primul rând, nu uita să acorzi aceeași atenție gâtului pe care o acorzi feței.

Peeling cu sare și ulei

Masează ușor pielea gâtului cu o sare foarte fină și ușor umedă. Acest lucru va îmbunătăți elasticitatea pielii. Procedura corectă presupune, în primul rând, întinderea unui strat subțire de ulei pe gât și apoi frecarea cu sare. Mișcările trebuie să fie circulare, până când apare o ușoară roșeață.

Cuburi de gheață

Nu uiita de rutina zilnică de hidratare și de rutina săptămânală de exfoliere, unele dintre remediile naturale care pot face minuni. Acestea presupun să freci pielea cu un cub de gheață în fiecare dimineață. Acest lucru va îmbunătăți circulația sângelui și aspectul gâtului. Pentru această procedură poți pregăti diferite soiuri de cuburi. De exemplu, poți combina cantități egale de lapte integral și apă. De asemenea, poți prepara cuburi de gheață și cu infuzii de mușețel sau mentă sau ceai etc.

Burete de lapte

Ai nevoie de un prosop moale și spongios. Scufundă-l într-un amestec de lapte cald și 50% apă caldă. Înfășoară apoi prosopul complet în jurul gâtului și lăsă-l să acționeze cel puțin 10 minute până se răcește. După acest timp, clătești pielea cu apă rece și aplici o cremă hidratantă de bună calitate.

Mască hrănitoare cu iaurt, miere și lămâie + multă vitamina E

Înante de toate, ai nevoie de vitamina E în capsule. Ia trei capsule și golește conținutul într-un bol. Amestecă-l apoi cu două lingurițe de iaurt, jumătate de linguriță de miere și jumătate de linguriță de suc de lămâie. Adaugă și un praf de sare (pentru ca pielea să poată fi exfoliată și ingredientele active să pătrundă mai adânc).

Întinde masca pe gât și las-o să acționeze aproximativ 15 minute. Clătește apoi cu apă proaspătă și ajută-te de o cârpă delicată (întotdeauna prin tamponare și niciodată frecând pe piele).

Rezultate mai bune se obțin dacă aplici la sfârșit o cremă hidratantă pe gâtul uscat.

Mască hidratantă cu ou, ulei de măsline și suc de lămâie

Dacă pielea gâtului este deosebit de încrețită și flască, ia un ou și separă albușul de gălbenuș. Adaugă albușul la o lingură de ulei de măsline și 1 linguriță și jumătate de suc de lămâie. Adăugă și un praf de sare pentru a spori frecarea. Amestecă totul până obții o mască omogenă și aplic-o pe pielea gâtului cu un tampon de bumbac. Lasă să acționeze 45 de minute și apoi clătește bine cu apă caldă.

My title page contents