Frumusete organica pentru un ten wow

De azi, o avem alaturi de noi si pe Sibel. Ea e cosmeticiana si crede in frumusetea naturala. In retele organice. In cosmetica verde, organica. Sibel ne va da tipsuri si retete de frumusete organica pentru toate tipurile de ten.

 

Ma numesc Sibel, am 38 de ani si incepand de azi am sa iti prezint retete simple de a avea grija de pielea, parul si unghiile tale. Totul intr-un mod cat mai natural.

Lucrez in domeniul cosmeticii de aproximativ 17 ani.  In urma cu 2 ani , cand am facut si cursul de cosmetica, am decis sa renunt la produsele clasice, pline de ingrediente toxice si sa imi creez singura produsele de ingrijire. Si pentru ca mi-am dorit sa ofer sfaturi si altor persoane, am creat un blog unde scriu retetele. Asta se intampla doar dupa ce le si testez.  Si te asigur ca vei gasi foarte multe retete simple, la care nici nu asteptai chiar si pe acest site.

Poate te intrebi “De ce sa ma complic sa imi fac o crema cand o pot cumpara?” Si atunci eu te intreb – stii ce contine acea crema si cum te poate afecta pe tine sau pe un alt membru al familiei? Eu insami sunt mama unei fete de 11 ani si incerc sa o invat si pe ea cum sa se ingrijeasca cat mai simplu si mai “curat”. Iar pentru asta, profit de tot ceea ce am prin frigider sau prin camara. Stii cat de multe retete se pot realiza din fructe sau din condimente? Daca ai sa citesti si urmatoarele mele articole, vei afla toate trucurile posibile! Am sa te invat cum sa realizezi masti, exfoliante si alte produse de ingrijire care contin doar 2-3 ingrediente.

 

Insa inainte de a-ti prezenta retete, vreau sa te intreb daca stii care sunt avanatajele folosirii unor ingrediente naturale sau a unor ingrediente pe care le ai in camara? Iti prezint cateva dintre ele:

 • In primul rand, scutesti multi bani pentru ca nu tot ceea ce este scump este si eficient

 • Apoi scutesti mult timp, deoarece retetele sunt simple si eficiente

 • Iti personalizezi produsele in functie de nevoile tenului si de sezon

 • Realizezi produse pentru toata familia, care este multumita si sanatoasa

 • Realizezi produse pentru a le oferi drept cadou

 • Poti fii sigura ca ceea ce pui pe piele nu iti va afecta sanatatea pe viitor

  de-ce-sa-iti-faci-singura-produsele-de-ingrijire-1

Iar eu iti promit ca:

 • Am sa iti ofer un plan simplu de ingrijire zilnica, iar pentru fiecare pas va fi cel putin o reteta pe care sa o poti face in maxim 5 minute (cu tot cu pregatiri)

 • Am sa iti arat de unde iti poti achizitiona ingredientele si alte ustensile necesare prepararii produselor

 • Am sa iti explic cum sa pastrezi produsele pentru ca acestea sa nu se deterioreze

Sper ca te-am facut curioasa astfel incat sa citesti si urmatoarele articole.

 

My title page contents