Copilul tau are probleme de greutate? Prefera dulciurile si nu mananca deloc legume? Dr Anamaria Iulian (medic si psiholog) te invita un workshop de nutritie sanatoasa pentru mama si copil.

Te numeri printre mamele care vor sa-si invete copilul ce inseamna o alimentatie corecta si un stil de viata sanatos, dar demersurile tale nu sunt incununate intotdeauna de succes? Ai vrea sa schimbi ceva in relatia cu copilul tau si simti ca ai nevoie de ajutor? Simti ca nu ai niciodata destul timp pentru copilul tau, motiv pentru care sentimentele de vinovatie te acapareaza si-ti soptesc ca nu esti o mama destul de buna?

Un week-end la Bran, alaturi de copilul tau, cu alimentatie detoxifianta, special conceputa pentru voi – impreuna cu specialisti care nu-ti vor propune solutii minune, dar iti vor pune la dispozitie numeroase instrumente si o strategie simpla, concreta pentru a-ti demara noul tau stil de viata sanatos – ar putea fi raspunsul.
Sa mananci bine, sa-ti adaptezi alimentatia la propriile gusturi, la propriul metabolism, dar si la ritmul de viata si emotiile personale nu este ceva ce se poate inventa… Asa ceva se invata, iar bunele obiceiuri alimentare se mentin cu… antrenament zilnic pentru a fi sanatos, normoponderal, plin de energie si de buna-dispozitie, cu chef de viata si o atitudine pro-activa.

Orele de nutritie va vor invata atat pe tine, cat si pe copilul tau, printr-o modalitate usoara si creativa, ca pentru a fi sanatos trebuie sa mananci, dar nu oricum, oricat, oriunde sau oricand si ca pentru a descoperi placerea reusitei trebuie sa-ti modifici de o maniera definitiva comportamentul alimentar.

Orele de dezvoltare personala si cele de relaxare si educatie pro-activa iti vor dezvalui ce anume te motiveaza in comportamentele tale, ce te frustreaza si te priveaza de lucrurile pe care le iubesti, cum anume ajuta sau te blocheaza propria ta feminitate in relatie cu propriul copil, in ce fel ti-a schimbat maternitatea stilul de viata si conceptia despre relatii, familie, prietenie si cotidian.

Urmatorul workshop de nutritie sanatoasa pentru mama si copil se desfasoara la Bran, in perioada 24-26 aprilie. Detalii pe http://www.frumossisanatos.ro

My title page contents