14 intreprinderi sociale si oportunitati de integrare si reintegrare in piata muncii in structurile de economie sociala pentru 93 de persoane, dintre care 66 apartinand grupurilor vulnerabile.

Acesta ar fi, pe scurt, rezultatele proiectului „Economia sociala – un pas spre un viitor mai bun” POSDRU/173/6.1/S/148194, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013. Investeste in oameni! Proiectul a fost implementat de catre Asociatia Agricultorilor si Fermierilor, in parteneriat cu Asociatia Viitor pentru Femei, Asociatia Biosilva, Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, Asociatia Onixalex, Asociatia Alternative Sociale Millenium, Confederation of European Firms, Employment Initiatives and Cooperatives (CEFEC).

La Targul de Economie Sociala desfasurat la Bucuresti in perioada 2-5 Decembrie 2015 am putut vedea „in direct” si alte rezultate concrete ale acestui proiect.

Cel mai mult ne-au placut produsele celor de la ETNIKA  si initiativele celor de la Verde pentru Voi (Iasi). Mai multe detalii despre intreprinderile sociale rezultate in urma proiectului si activitatile lor pe pagina de facebook  a proiectului.

 

My title page contents