Ce culoare de par ti se potriveste

Cum iti poti accentua personalitatea? Ce culoare de par ti se potriveste. Dar fii cu bagare de seama, ea te poate infrumuseta, sau poate dauna trasaturilor fetei tale.

Cum afli cu ce nuanta iti sade cel mai bine? Tonalitatea pielii este un prim lucru de care trebuie sa tii mereu cont. Apoi se iau in considerare culoarea ochilor, personalitatea si profesia. Important este sa se stabileasca de la bun inceput din ce tipologie faci parte: calda sau rece.

Stilistul este cel mai in masura sa iti faca o diagnoza corecta. Si tot el te va indruma catre culoarea potrivita. Perceptia culorii fiind subiectiva, este foarte important sa stabiliti cu ajutorul catalogului culoarea dorita.

Tonalitatea pielii se stabileste observand pielea neafectata de soare. Sau dupa venele de pe interiorul antebratului: venele verzi sunt un indiciu ca esti tipul cald, iar cele albastre caracterizeaza tipul rece.

Daca tenul tau are o tonalitate galbena, ti se potrivesc culorile calde, precum aramiu, blond cald, piersica si nuante de castaniu. Pentru o piele cu tonalitate mai roz, sunt potrivite culori reci ca blondul cenusiu, sau castaniu cenusiu.

Cum mai poti afla carui tip apartii? Gandeste-te ce culori preferi in privinta hainelor. Ti se potrivesc nuantele de rosu, portocaliu sau olive? Atunci cu siguranta e bine sa alegi nuante calde de blond auriu, blond roze, aramiuri piersica. Iti place rosu rece, fucsia, negru, albastru sau verde pin? Opteaza atunci pentru nuante reci, cum ar fi blond argintiu, castaniu cenusiu sau negru.

Ce culoare de par ti se potriveste. Cele 4 culori de baza

Ce culoare de par ti se potriveste. Negru – este o culoare foarte des intalnita in Romania, dar care nu sta bine oricui. Si este destul de anevoios de transformat daca persoana in cauza se plictiseste de ea. Unele femei aleg negrul din comoditate, sau datorita temperamentului introvert. Aceasta culoare incadreaza frumos un ten alb, insa dupa o anumita varsta nu mai este recomandat, din cauza faptului ca scoate in evidenta toate imperfectiunile fetei.

Ce culoare de par ti se potriveste. Rosu – este purtat de persoanele care isi doresc sa atraga atentia. Femei curajoase si puternice. Rosul violet rece se potriveste unui ten alb, usor rece sau neutru, iar rosul aramiu piersica se asorteaza cu un ten cald.

Parul lung este pus in valoare de tonalitati de aramiu, auriu sau roze si jocuri de nuante. Parului scurt i se potrivesc mai degraba  culorile puternice si intense, cu accente mai evidente.

Ce culoare de par ti se potriveste. Castaniu – Persoanelor cu tenul rece li se potriveste cel mai bine castaniul. O tonalitate mai inchisa sau mai rece, spre violet. Iar celor cu ten cald, mahonuri sau castaniul aramiu si auriu.

Esti o persoana calda, deschisa si pozitiva? Plaja accentelor este foarte mare aici: de la albastru, verde, violet pana la un blond rece grafit. Iar combinatia cea mai reusita este cea a unui par cu o culoare de baza castaniu, cu accente albastre fine, care sa accentueze linia tunsorii.

Ce culoare de par ti se potriveste. Blond – Parul blond este cel mai dorit in Romania. Insa tot el poate duce la multe probleme. Blond inseamna decolorare sau vopsire intensa si procese chimice ce deterioreaza parul. Si in acest caz se aplica aceleasi reguli: daca tenul este rece ca si tonalitate, se recomanda un blond argintiu, cenusiu, perlat. Iar pentru tonuri calde, blond bej auriu, piersica sau roze.

 

foto PR

My title page contents