Dupa eveniment, multe multumiri se arata:)

Acum, ca am trecut cu bine de primul eveniment 9vremparinti, marturisesc: am avut mari emotii. Pentru ca e un fapt demonstrat de cercetatorii britanici:)  – un miting aviatic desfasurat la 2 pasi de locul evenimentului tau scade dramatic sansa invitatilor de a ajunge la timp si creste semnificativ tensiunea ta.

Cu atat mai mult m-a bucurat, deci, sa vad ca la intalnirea noastra de la Aviatiei Wellness Center au spus prezent cei care, la fel ca mine, cred ca „sa ai un copil nu te face un parinte, asa cum sa ai un pian nu te face un pianist”.

Am avut multe de vorbit cu specialistii invitati – Iulia Tincu (medic primar pediatru/SECOM), Cristiana Haica (psiholog), Alina Ciocodan (Smartbox Family), Anna Ghica (health coach) si Ileana Chermenschi (Marigold Apothecary). Am aflat cum sa organizezi un program de vacanta distractiv, dar si educativ, ce sa (te) faci cu bunicii care saboteaza uneori incercarile tale de a creste copilul „ca la carte”,  cum sa-i asiguri celui mic  o imunitate de fier si ce alegeri alimentare sanatoase sa faci pentru familia ta.

Ne-am rasfatat cu gustari de la Baby Fresh Food, Grace Couture si Eisberg, ne-am racorit cu Apa Carpatica si, pentru ca am fost parinti cu…minti, am primit si cadouri – de la SECOM si Nioxin.

Ba chiar am stabilit, mai in gluma, mai in serios, una dintre temele pentru intalnirea viitoare, cand ne-am propus sa vorbim despre ciocolata – care ne-a impartit astazi in 2 tabere – a iubitorilor si criticilor ei, egal de infocati.

Le multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi la acest prim eveniment – gazde, specialisti, participanti,  parteneri si sponsori –  si va las in compania galeriei foto!

P.S. Cand avem un alt miting aviatic in oras? Ei bine, nu, NU atunci vom organiza urmatorul eveniment!:))

 

Foto: Mihaela Corina Turcu

 

 

 

 

 

My title page contents