Un ten protejat de frig

Un ten protejat de frig. Afara e iarna. In mod oficial.  Desi, frigul de care ne temem atat de tare nu e mereu asa de intens.  Oricum, e important sa nu iti neglijezi tenul. Sa fii prevazetoare! Protejeaza-te! 

 

Temperaturile scazute, vantul, lapovita si poate, mai incolo, ninsoarea iti vor supune pielea fetei unor agresiuni fara precedent. Asadar, schimba-ti rutina de frumusete. Fa-ti timp pentru tine si pentru tenul tau.

Dimineata, primul pas este legat de curatenie. Dupa ce ce iti demachiezi si iti tonifici usor fata, aplica-ti o crema hidratanta. Apoi, ia in calcul sa iti continui schema de frumusete cu o baza de machiaj – o crema de protectie impotriva factorilor de mediu si abia apoi sa iti completezi ritualul cu pudra sau fondul de ten.

Cum faci?

Sfatul Repechage? Alege o pudra compacta, bogata in minerale, care sa iti ofera finisare fara luciu nedorit. Factorul de protectie solara continut in mod natural de algele marine protejeaza pielea, iar bicarbonatul de sodiu ajuta la mentirea igienei produsului.

Pret recomandat: 117 lei

My title page contents