Beneficiile bananelor pentru sanatate. 3 banane pe zi tin doctorul departe

3 banane pe zi tin doctorul departe

Beneficiile bananelor pentru sanatate. 3 banane pe zi tin doctorul departe. De ce trei? De ce tocmai bananele? Pentru ca domnitele banane tin la distanta bolile cardiovasculare, regleaza menstruatia si intaresc structura osoasa. Plus: alunga constipatia si iti dau un boost de energie.

Intr-un cuvant, banana e un medicament natural, ales de catre atletii de top atunci cand se afla in competitii. Iata de ce.

Cercetatorii arata ca 3 banane mici consumate zilnic iti livreaza energia necesara pentru sustinerea unui antrenament de 90 de minute. Si totusi, banana te ajuta sa fii sanatos, dar si sa fii fit. Ea contine extrem de multe substante benefice pentru sanatatea noastra. Unul dintre punctele sale forte? Continutul bogat in potasiu.

Beneficiile bananelor pentru sanatate. 3 banane pe zi tin doctorul departe

3 banane mici pe zi contin1500 mg de potasiu. Daca te intrebi care e rolul acestei substante in organism, iata cateva detalii.

Baga de seama ce sa faci ca sa nu ai parte de evenimente cardiovasculare, atunci include o banana la micul dejun. Potasiul continut de banane ajuta la scaderea tensiunii arteriale si controleaza nivelul de lichide din organism.

Bananele protejeaza structura osoasa a femeilor si tin la distanta depresiile. Suna bine, nu-i asa, Doamnelor?

Beneficiile bananelor pentru sanatate. Banane pe post de analgezice

Cum esti la PMS? Ai dureri de burta, de sani, de cap? Uita de analgezice. Mananca o banana. Contine vitamina B6 care regleaza nivelul glucozei din organism.

Bogata in fier, banana stimuleaza productia de hemoglobina din sange si te ajuta in caz de anemie. Plus ca te ajuta sa tii sub control presiunea sangelui si sa te simti mai desteapta.

Deci suna bine, da?

 

My title page contents