Mesajele ascunse ale apei

Aproximativ 70% din suprafata Pamantului este acoperita de apa. Corpul uman este in proportie de 70% apa. Deci suntem apa mai mult decat orice altceva, iar asta face lucrurile cu adevar interesante pentru noi.

 

Masaru Emoto, un cercetator japonez, a realizat un experiment plecand de la ideea ca emotiile si vibratiile pot schimba structura apei. Acesta a expus apa unor cuvinte si imagini, pozitive si negative, apoi a inghetat-o, a observat cristalele formate la microscrop si le-a fotografiat. Ce a descoperit el a fost ca apa a format cristale frumoase atunci cand a fost expusa mesajelor si imaginilor pozitive. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul expunerii la diferite genuri de muzica.

Asa arata cristalele pentru cuvintele Etern, Adevar si Inger.

 

etern

ETERN

 

adevar

ADEVAR

 

inger

INGER

Iar asa cele pentru Diabolic si Prostule.

diabolic

DIABOLIC

 

prostule

PROSTULE

Emoto si-a extins studiul si asupra apei provenind din surse diferite. De exemplu, mostra de apa dintr-un izvor de munte, atunci cand a fost inghetata, a cristalizat in forme geometrice foarte frumoase. Nu acelasi lucru s-a intamplat in cazul apei provenite din surse poluate, care a format cristale deformate.

Dat fiind ca suntem 70% apa, experimentul lui Emoto ne ajuta sa tragem cateva concluzii utile pentru sanatatea si starea noastra de bine. Deoarece emotiile au puterea sa schimbe structura moleculara a  apei, este important sa ramanem pozitivi indiferent de situatie. Chiar si atunci cand avem o zi proasta sau ni se intampla lucruri mai putin placute, trebuie sa ne pastram optimismul. In momentul cand actionam, vorbim si simtim pozitiv, totul de transforma in vibratie pozitiva si mai departe in bucuria unei vieti traite sanatos si plenar.

 

My title page contents